Λουτσιάνο: "Είμαι ευχαριστημένος. Προχωράμε"

28/11/2011 - 10:09 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2011 - 10:22

Στη Συνέντευξη Τύπου ο Βραζιλιάνος προπονητής της ομάδας της Καλλονής εμφανίστηκε προφανώς σαστισμένος από τα όσα είχαν προηγηθεί στο παιχνίδι, δηλώνοντας πως η ΑΕΛΚ απειλήθηκε μόνο σε δύο περιπτώσεις. Επεσήμανε μάλιστα πως είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο "Λούτσι" στάθηκε και στην κούραση της ΑΕΛΚ από το αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης, που οδηγήθηκε στην παράταση, ωστόσο και η ομάδα της Άμφισσας έπαιξε 120 λεπτά την ίδια μέρα στην ίδια διοργάνωση κόντρα στην Καλαμάτα...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όσοι ήρθαν στο γήπεδο παρακολούθησαν δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα και όχι τόσο αμυντικά, όπως συνηθίζουμε να βλέπουμε γενικά στην κατηγορία. Κινδυνέψαμε δύο φορές, όταν σε δύο στημένες φάσεις ο αντίπαλος είχε δύο δοκάρια. Κι εμείς βέβαια χάσαμε πολλές ευκαιρίες και τετ α τετ.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, οι οποίοι ήταν κουρασμένοι από το παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στη Γλυφάδα που δώσαμε μέσα στην εβδομάδα. Προχωράμε...».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey