Σφακιανάκης: "Δεν ικανοποιεί η συγκομιδή μας"

28/11/2011 - 10:23 Τελευταία τροποποίηση στις 28/11/2011 - 12:59

Δηλώσεις στην κάμερα του fokidasport.gr έκανε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΛΚ με το Φωκικό, ο Αντιπρόεδρος των Καλλονιατών Στέλιος Σφακιανάκης, χαρακτηρίζοντας το ματς αρκετά ενδιαφέρον.

Ο... Γκασμάς: "Ευτυχώς που πλέον τα λένε μόνοι τους οι της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, γιατί όταν τα γράφουμε εμείς γινόμαστε πολέμιοι της ομάδας και πυροδοτούμε το κλίμα στα αποδυτήρια..."

Ο νυν Αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ εξήρε το πάθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι παίκτες της ομάδας της Άμφισσας, τονίζοντας ο Φωκικός έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη σε σχέση με την ΑΕΛΚ, για την οποία, όπως επεσήμανε, η μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι ικανοποιητική.

Μάλιστα, ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε και στο δαπανηρό ρόστερ των Καλλονιατών, συγκρίνοντάς το με εκείνο του Φωκικού, επισημαίνοντας με νόημα πως όλα τα ρόστερ κρίνονται μέσα στο γήπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να καταθέσει τη διοικητική άποψη της ΠΑΕ, πως η ΑΕΛΚ στοχεύει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, που οδηγεί -απ'ευθείας είτε μέσω playoff- στη Σούπερ Λίγκα.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Στέλιου Σφακιανάκη (Πηγή: fokidasport.gr)

{youtube}X5MNutxd1gQ{/youtube} 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey