Μειωμένες τιμές με Ηρακλή Ψαχνών

29/11/2011 - 22:45 Τελευταία τροποποίηση στις 29/11/2011 - 22:57

H ΠΑΕ ΑΕΛΚ προχώρησε σε μείωση στις τιμές των εισιτηρίων, αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, σε μια προσπάθεια να επιδείξει ακόμα περισσότερο το κοινωνικό της πρόσωπο.

Ο... Γκασμάς: "Από ευαισθησία σφίζει η ΠΑΕ ΑΕΛΚ κι από ανακοινώσεις χορτάσαμε. Αλλά θα το ξαναπώ, για το ότι μέλος της διοίκησης προπηλάκισε δημοσιογράφο, κάνουν... τουμπεκί ψιλοκομμένο!"

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ κατανοώντας τις δύσκολες μέρες τις οποίες περνάει όλος ο Ελληνικός λαός οικονομικά, σας γνωστοποιεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών αναδιαμορφώνονται ως εξής:

Διακεκριμένα εισιτήρια: €15
Απλά εισιτήρια: €10
Αθλητικά εισιτήρια: €5
Στρατιωτικά-Φοιτητικά: €3

* Το αθλητικό εισιτήριο θα δίνεται με την επίδειξη του αθλητικού πάσο η έκδοση του οποίου θα γίνεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛΚ (Ελ. Βενιζέλου 5-Μυτιλήνη). Για την έκδοσή του απαιτείται μια φωτογραφία, φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας και φωτοτυπία του δελτίου συμμετοχής στο αθλητικό σωματείο.
*Τα στρατιωτικά εισιτήρια αφορούν μόνο στους κληρωτούς στρατιώτες.
* Η έκδοση των φοιτητικών εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο.
* Η προσέλευση θα γίνεται μόνο από την κεντρική θύρα του γηπέδου. Επίσης, κατά την είσοδο των φιλάθλων στο στάδιο, θα γίνεται ενδελεχής σωματικός έλεγχος. Απαγορεύονται καπνογόνα και αντικείμενα των οποίων η χρήση δύναται να βλάψει τους παίκτες και τον φίλαθλο κόσμο διατρέχοντας παράλληλα η ΠΑΕ ΑΕΛΚ κίνδυνο τιμωρίας".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey