Σκέψεις παραίτησης από Λουτσιάνο!

02/03/2012 - 19:59

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ Λουτσιάνο Ντε Σόουζα αποκάλυψε τις προθέσεις του στη Συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά και τη βαριά ήττα της ομάδας του με 3-0, επισημαίνοντας πως θα μιλήσει με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ και ίσως η ΑΕΛΚ να συνεχίσει χωρίς εκείνον στο τιμόνι της.

Αυτή ουσιαστικά είναι η δεύτερη φορά μέσα στη φετινή χρονιά, που συμβαίνει κάτι παρόμοιο, αλλά είναι ακόμα άγνωστο ποια θα είναι απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου τεχνικού:

«Ήρθα πέρυσι εδώ σαν ποδοσφαιριστής και διαπίστωσα και φέτος ότι είναι η μόνη ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, παίζει καλή μπάλα και για κάποιους που λένε ότι είναι ρέντα, δεν είναι. Ο Πλατανιάς είναι δουλεμένη ομάδα, χαίρομαι για τον προπονητή, γιατί είναι νέος όπως και εγώ.

Πιστεύω ότι χάσαμε, γιατί δεχθήκαμε γρήγορο γκολ, παρ' όλα αυτά όμως μείναμε στο παιχνίδι και προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ, κάτι που δεν έγινε. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος από τα παιδιά.

Ίσως η ομάδα να συνεχίσει με άλλο προπονητή. Θα μιλήσω με τον Πρόεδρο και θα δω. Δε θα τον κοροϊδέψω αν νομίζει ότι πρέπει να αλλάξει κάτι θα το δεχτώ. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey