Βουίζει ο τόπος για "Λούτσι"!

04/03/2012 - 11:06 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2012 - 12:56

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα τοποθετήθηκε στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά γύρω από το μέλλον του στον πάγκο της ΑΕΛΚ, τονίζοντας πως θα συζητήσει και με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Μιχαλάκη. Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει μια σπέκουλα ονοματολογίας στον ηλεκτρονικό Τύπο...

Ο... Γκασμάς: "Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν ψάχνουν τον Πρόεδρο στην ανεμοδαρμένη Ερυθρά Θάλασσα, όπως το Δεκέμβρη..."

Αργά χθες το βράδυ, το onsports.gr αρχικά και μετ' έπειτα πολλές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που ασχολούνται με ρεπορτάζ Football League, αναπαρήγαγαν την είδηση πως η ΠΑΕ ΑΕΛΚ βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Γιάννη Ματζουράκη, ο οποίος ωστόσο δεν έχει... καταδεχθεί να δουλέψει ποτέ στη Β' Εθνική.

Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση τα δεδομένα ίσως και να εξελιχθούν υπέρ της ΑΕΛΚ, παίζοντας δυνατά το χαρτί του Τεχνικού της Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη για τον οποίο ο Ματζουράκης είναι κάτι σαν "πνευματικός πατέρας", έχοντας συνεργαστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ξάνθη την περίοδο 1996-99.

Νωρίτερα, το μεσημέρι, το flnews.gr δημοσίευσε πως ο μεγαλομέτοχος των Καλλονιατών θα έχει συνάντηση τη Δευτέρα με τον Ηλία Φυντάνη, που στο παρελθόν έχει καθίσει σε... ιδιαίτερους πάγκους ομάδων (Ηλιούπολη, Αίαντα Σαλαμίνας, Παναχαϊκή, Βύζαντα Μεγάρων), έχοντας πάντοτε μια σχέση... στοργής με τους Προέδρους των εκάστοτε ΠΑΕ, οι οποίες πάντως δεν τον "'έσωσαν" από τα κατά καιρούς διαζύγια και τις αιφνίδιες αποχωρήσεις.

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει αυτή τη στιγμή, ο Νίκος Μιχαλάκης να κάνει την ανατροπή, κρατώντας τον Λούτσι στην ομάδα, δεδομένου ότι κατά καιρούς έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο, τονίζοντας πως πιστεύει στις δυνατότητες του και τον στηρίζει στο νέο του ξεκίνημα.

Επισήμως, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ τηρεί σιγή ιχθύος. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως παρά τις δηλώσεις Λουτσιάνο την Παρασκευή, που από μόνες τους δρομολογούν εξελίξεις, οι διοικούντες των Καλλονιατών δεν έχουν προχωρήσει μέχρι σήμερα ούτε σε κάποια δήλώση στήριξης, εάν δε σκέφτονται να κάνουν δεκτή την παραίτηση του Βραζιλιάνου, ούτε φυσικά σε κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση της προπονητικής ονοματολογίας που έχει δει το φως της δημοσιότητας από χθες.

Φυσικά, ανέκαθεν υπήρχε επικοινωνιακό έλλειμα στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ, οπότε αυτό δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση στους γνωρίζοντες. Το μόνο σίγουρο είναι πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey