Κερκίδα εκτός γηπέδου οι "Monsters"

27/04/2012 - 16:44

Οι «Monsters» θα στηρίξουν την ΑΕΛ στον αγώνα με αντίπαλο της ΑΕΛ Καλλονής… εκτός γηπέδου στον κυριακάτικο αγώνα της Football League, λόγω της απόφασης της πειθαρχικής να τιμωρήσει με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών την ομάδα της Λάρισας.

Οι «Monsters» μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση, καλώντας όποιον φίλαθλο της ΑΕΛ το επιθυμεί, να κάνει το ίδιο και να ενώσει τη φωνή του μαζί τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μετά την οριστική επικύρωση της τιμωρίας της έδρας μας καταλήξαμε άμεσα στην απόφαση να συγκεντρωθούμε το μεσημέρι της Κυριακής έξω από τη Θύρα 1. Όπως και στους υπόλοιπους αγώνες από τη φυσική θέση του πετάλου, έτσι και σε αυτόν, από τον περιβάλλοντα χώρο του αυτή τη φορά, θα κρεμάσουμε τα πανό μας και θα κάνουμε κανονικά κερκίδα για την ομάδα μας.

Κόντρα στα προβλήματα, στην απόσταση από το στόχο μας, το διοικητικό ξενέρωμα διαρκείας οφείλουμε να αποδείξουμε άλλη μια φορά της διαφορετικότητά μας και την αντοχή μας στα δύσκολα. Όσοι θέλουν να ενώσουν τη φωνή τους με τις δικές μας ας έρθουν στις 15:30 την Κυριακή έξω από το πέταλο. Μπορεί οι εξελίξεις να μη μας αφήνουν να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια όπως θέλαμε και σχεδιάζαμε, μπορούμε όμως κόντρα στον κανόνα και τις δυσκολίες να δείξουμε σε όλους γιατί ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΛ…».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey