H 18αδα στέλνει... μηνύματα

08/05/2012 - 10:04

Το χρονικό διάστημα της παραμονής του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο των Καλλονιατών είναι αρκετό για χρήσιμα συμπεράσματα και παρά το γεγονός πως η φετινή αγωνιστική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη και μάλιστα στην πιο κρίσιμη καμπή της, υπάρχουν αθλητικές ιστοσελίδες που κάνουν ριψοκίνδυνα σενάρια για... μετά το καλοκαίρι.

Το OnSports ανακαλύπτει... παρασκήνιο γύρω από τον αποκλεισμό του Στάθη Προβατίδη από την αποστολή για το ματς με την Αναγέννηση Επανομής, κάνοντας λόγο για "αβέβαιο μέλλον" του παίκτη στην ΑΕΛΚ. Το δημοσίευμα μάλιστα εστιάζει και στον Τζιωρτζιόπουλο, ως έναν από τους "πρωτοκλασάτους" που δε θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο "Ρουμάνος" πάντως είναι στην ευχάριστη θέση να διαθέτει περισσότερες λύσεις εν όψει της πολύ σημαντικής αυριανής αναμέτρησης, αφού εξέτισαν και επιστρέφουν οι Τραορέ, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Μανούσος και Καρακώστας.

Συγκεκριμένα, η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής: Σουλογάνης, Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας, Τραορέ, Χατζόπουλος, Γάλας, Μήτσης, Μαρσέλο, Χωριανόπουλος, Βλαστέλλης, Λεοζίνιο, Μανούσος, Μανουσάκης, Ταραχούλσκι, Ζουρούδης, Ντος Σάντος, Σιλιγαρδάκης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey