Ο Καβακάς κρίνει τις... ανανεώσεις!

24/07/2012 - 12:04 Τελευταία τροποποίηση στις 24/07/2012 - 12:34

Μπορεί η διοίκηση της ΑΕΛΚ να προχώρησε σε μια σειρά από ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών, που αγωνίστηκαν πέρυσι για λογαριασμό της ομάδας, όμως από τη στιγμή που αυτές δεν έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη του Τίμου Καβακά, παραμένουν μετέωρες.

Από χθες που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας, ο νέος προπονητής των Καλλονιατών περνά από το μικροσκόπιο όλους όσοι συμφώνησαν προφορικά να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΛΚ και θα είναι εκείνος που θα εισηγηθεί ή όχι την υπογραφή των νέων συμβολαίων, θέλοντας έτσι να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο θέμα του έμψυχου δυναμικού.

Σαφέστατα, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν κινδυνεύουν να βρεθούν ξαφνικά στην αγορά εργασίας, όμως είναι σαφές πως κάποιοι άλλοι δε... γεμίζουν το μάτι του νέου προπονητή και θα πρέπει να προσπαθήσουν σκληρά στην προετοιμασία για να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ.

Μάλιστα, λέγεται πως ο Τίμος Καβακάς έχει παραδώσει έτοιμη λίστα στη διοίκηση με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για όλες τις θέσεις, σε μια προσπάθεια να κινηθεί η ΠΑΕ έγκαιρα και να κλείσει τις "τρύπες" στην ομάδα, βάσει των αναγκών που έχει εντοπίσει.

(Πηγή φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey