Ψάχνει τον αντι-Καρτάλη!

24/07/2012 - 18:42 Τελευταία τροποποίηση στις 24/07/2012 - 19:04

Στην ΑΕΛΚ έχει ξεκινήσει η αποδόμηση όλων όσοι αποτελούσαν μέχρι πρότινος τη "ραχοκοκκαλιά" της ομάδας. Έτσι μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Καραβασίλη, σειρά φαίνεται πως παίρνει και ο Προκόπης Καρτάλης.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Καλλονής δεν έχει ασχοληθεί ούτε στο ελάχιστο με το σχεδιασμό της φετινής ομάδας, ενώ εδώ και μήνες του έχει επιβληθεί στέρηση αρμοδιοδήτων και καθηκόντων από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛΚ.

Ο Καρτάλης έδωσε το παρόν στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς, όπως άλλωστε και ο Καραβασίλης, όμως η παρουσία τους στο γήπεδο έγινε απλά για λόγους... πρεστίζ, αφού δεν είχε αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες τους και η εικόνα ενός μοναχικού Τίμου Καβακά, δίχως γυμναστή στο πλευρό του, γενικό αρχηγό και τεχνικό διευθυντή, θα προκαλούσε ποικίλα σχόλια.

Στην περίπτωση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή από το Ίππειος αναφέρεται μάλιστα και σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας flnews.gr, χρίζοντας ως αντικαταστάτη του τον Λουκά Καραδήμο, που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής σε Αθηναϊκό, Καλλιθέα, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Κέρκυρα, κλείνοντας την καριέρα του ως παίκτης στην Πεύκη, όπου διετέλεσε φέτος και χρέη προπονητή.

Σε κάθε περίπτωση, την απόφαση καλείται να πάρει ο Νίκος Μιχαλάκης που έχει σηκώσει τον τελευταίο καιρό όλο το βάρος των επαφών με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές ή τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, συγκεντρώνοντας παράλληλα όλες τις αρμοδιότητες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey