Tεχνικός Διευθυντής ο Λουκάς Καραδήμος

25/07/2012 - 19:06 Τελευταία τροποποίηση στις 25/07/2012 - 19:32

Με μια λιτή ανακοίνωση μόλις 13 λέξεων η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ επισημοποίησε την πρόσληψη του Λουκά Καραδήμου στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Το όνομα του παλαίμαχου ποδοσφαριστή του Αθηναϊκού, της Καλλιθέας, του ΠΑΟΚ, του Ατρομήτου, της Κέρκυρας και εσχάτως της Πεύκης, στην οποία κατείχε ταυτόχρονα και το πόστο του προπονητή, είχε διαρρεύσει από χθες όταν το flnews.gr ανακοίνωσε την επικείμενη συμφωνία του με τους Καλλονιάτες.

Ο Καραδήμος έφτασε το πρωί στη Μυτιλήνη, όπου είχε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ με τους διοικούντες και τον προπονητή Τίμο Καβακά. Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του, αφού η ομάδα του Λεκανοπεδίου έχει μείνει σχετικά πίσω στο σχεδιασμό, τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές.

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Προκόπη Καρτάλη, για τον οποίο δε γίνεται η παραμικρή αναφορά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Λουκά Καραδήμου ως τεχνικού διευθυντή."

Ο Γκασμάς: "Ο "καπετάνιος" είναι ικανός να τον πληρώνει για να... κάθεται. Μόνο και μόνο για να... εκθέσει το σχετικό άρθρο περί του αντικαταστάτη του. Ποιος εκτίθεται όμως στην ουσία; Εμείς ή εκείνος, που τον κρατά μόνο και μόνο για να μην επιβεβαιωθούμε ότι τον έδιωξε;"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey