Τεννές: "Κέρδισε ο πιο τυχερός"

20/01/2013 - 19:59

AELK_Tennes_pagkos1Ο Μπάμπης Τεννές έκανε τα παράπονα του για τον αγωνιστικό χώρο και μίλησε για πολλές καθυστερήσεις, αλλά και παιδιά που έχουν εκπαιδευτεί να δίνουν, ή να μην δίνουν την μπάλα.

Με τον αγωνιστικό χώρο, την τύχη, τα παιδιά που επέστρεφαν την μπάλα πίσω και γενικά όλα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της Β’ Εθνικής τα είχε ο προπονητής της Καλλονής, Μπάμπης Τεννές.

«Οσο υπάρχουν τέτοια γήπεδα θα είναι μια απίστευτη ταλαιπωρία για τις ομάδες, για τον κόσμο που έρχεται να τους δει, αλλά κυρίως για εμάς που είμαστε μέσα στο γήπεδο. Σε τέτοια γήπεδα κερδίζει ο πιο τυχερός. Η ομάδα της Καλλιθέας ήταν πιο τυχερή από εμάς και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η στιγμή που μπήκε το γκολ και μας έστειλε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο πίσω στο σκορ. Δεν μπορείς να κάνεις παρατηρήσεις, να πεις πράγματα για την αναμέτρηση και αυτό δεν μπορεί να γίνει και στη συνέχεια αν δεν βελτιωθεί η εικόνα σε όλα τα επίπεδα της οργάνωσης και όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους.

Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές καθυστερήσεις, παίκτες που έπεφταν κάτω, παιδιά εκπαιδευμένα να δίνουν ή να μην δίνουν την μπάλα. Αυτή είναι η Β' Εθνική, την έχω ζήσει πάρα πολλά χρόνια και ξέρω πως είναι. Οταν προηγηθεί ο γηπεδούχος σταματά να παίζει ποδόσφαιρο και προσπαθεί να βάλει και τον αντίπαλο του στα ίδια. Οι δεσμοί μου με αυτή την ομάδα είναι πάρα πολύ ισχυροί και όλοι το ξέρουν».

(Ρεπορτάζ: flnews.gr, Φωτό: aelk.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey