Περιμένει 20.000 κόσμου στο ΟΑΚΑ

17/08/2013 - 17:58 Τελευταία τροποποίηση στις 17/08/2013 - 18:25

osfp_kosmos_oakaΣχεδόν 48 ώρες πριν την πρεμιέρα της ΑΕΛΚ στη Super League, για πρώτη φορά στα χρονικά του λεσβιακού ποδοσφαίρου, οι Καλλονιάτες εκφράζουν την αισιοδοξία πως τον αγώνα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον 20.000 φίλαθλοι.

Η προπώληση των εισιτηρίων κινείται σε εξαιρετικά νούμερα μέχρι αυτή την ώρα και σε αυτό φυσικά βοηθά ο αντίπαλος, που εκτός από λαοφιλής είναι και πρωταθλητής.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛΚ δεν μπορούν να υπολογίζουν σε μεγάλη προσέλευση φίλων της ομάδας από τη Λέσβο, ειδικά από τη στιγμή που δεν μπήκε κάποιο πλοίο να τους μεταφέρει από και προς το νησί σε ώρες απόλυτα συνδυασμένες με την αναμέτρηση της πρεμιέρας.

Ωστόσο, βασίζουν την αισιοδοξία τους στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος φέτος έχει παίξει μόλις ένα φιλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τους φίλους των ερυθρόλευκων να αδημονούν να δουν από κοντά όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Όλα δείχνουν ότι το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, αν και τυπικά θα φιλοξενεί την "έδρα" της ΑΕΛΚ, ουσιαστικά θα ντυθεί στα κόκκινα και αυτό θα μεταφραστεί τουλάχιστον σε μια εισπρακτική επιτυχία για την καλλονιάτικη ΠΑΕ. Για το λόγο αυτό μάλιστα, σε μια προσπάθεια να εξυπηρετηθύνι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, πραγματοποιείται ξεχωριστή προπώληση εισιτηρίων αυτές τις μέρες και στα εκδοτήρια του "Καραϊσκάκης".

Θυμίζουμε, ότι οι φίλοι της ΑΕΛΚ θα τοποθετηθούν στις θύρες 29 και 31 του ΟΑΚΑ, ενώ τα εισιτήρια τιμώνται 15€. Οι υπόλοιπες θύρες θα δοθούν για τον κόσμο του Ολυμπιακού σε τιμές 10€, 15€, 20€ και 50€.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey