Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή, αγώνας δρόμου για τον Γκάσιτς!

18/08/2013 - 14:32

AELK_panigyriko_2013_14_Toumpa1Ο Γιάννης Ματζουράκης επέλεξε 19 παίκτες για την αποστολή της ΑΕΛΚ, που αναχώρησε το πρωί με προορισμό την Αθήνα εν όψει της "εντός έδρας" αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα της Super League.

Χωρίς τους τραυματίες Μιχάλη Κριπιντήρη και Εμάνουελ Περόνε, καθώς επίσης και τον Χάρη Σιλιγαρδάκη, ο οποίος εκτίει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του από την περσινή περίοδο, η ΑΕΛΚ θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στο ΟΑΚΑ, στην παρθενική εμφάνιση ομάδας της Λέσβου στην ανώτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην Αθήνα ταξίδεψε και ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Ντάνιελ Γκάσιτς, αν και δεν έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα το δελτίο του από την ΕΠΟ. Οι Καλλοιάτες εκφράζουν την αισοδοξία πάντως, πως αυτό θα γίνει το πρωί της Δευτέρας και ο πανύψηλος Σέρβος θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του "Ρουμάνου". Αναμφίβολα, ξεχωριστή εμπειρία θα είναι το ματς απέναντι στους πρωταθλητές και για τους "μικρούς" Γιουκαρή και Μπουρού, που πλαισιώνουν την αποστολή.

Αναλυτικά, οι 19 εκλεκτοί του Γιάννη Ματζουράκη: Σιδεράκης, Χογκ, Μαρσέλο, Φαρία, Λεάντρο, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Γάλας, Καζάκης, Βλαστέλλης, Μανούσος, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Λαμπρόπουλος, Γιουκαρής, Βαλιός, Μπουρούς, Χωριανόπουλος, Γκάσιτς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί "λεπτό προς λεπτό" από το "SL" στη νέα LIVE διαδραστική πλατφόρμα του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey