Χάλασε του Έγκον!

19/08/2013 - 12:50 Τελευταία τροποποίηση στις 19/08/2013 - 13:51

Egkon_Asteras_TripolisΟ Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Έγκον, με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Αστέρα Τρίπολης, δε θα αποτελέσει τελικώς μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛΚ.

Αυτό γνωστοποίησε η διοίκηση των Καλλονιατών, σε ανακοίνωσή της, εντείνοντας παράλληλα τις προσπάθειές της να βρει άμεσα έναν ποδοσφαιρστή που θα μπορεί να αγωνιστεί στη θέση του επιθετικού μέσου, με επιτελικές αρετές, κατά προτίμηση αριστεροπόδαρου.

Ο Έγκον δοκιμαζόταν στην ΑΕΛΚ από τις 2 Αυγούστου και είχε λάβει μέρος στα φιλικά που έδωσε η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη στην Τουρκία, κόντρα σε Μανίσασπορ και Ακίσασπορ. Ο "Ρουμάνος" πάντως δεν έδειξε να πείστηκε στην παρούσα φάση και έτσι η παροικία των βραζιλιάων στην Καλλονή δε θα μεγαλώσει.

Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής γνωστοποίησε στον ποδοσφαιριστή Έγκον ότι δεν σκοπεύει να συνεργαστεί μαζί του, τον ευχαρίστησε για τη διάθεσή του να αγωνιστεί στην ομάδα της και του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Η Καλλονή συνεχίζει τις προσπάθειές της στο μεταγραφικό πεδίο για την απόκτηση ενός επιθετικού μέσου."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey