Μαντζουράκης: "Ο Κάκος με είπε νούμερο"

01/10/2013 - 13:35

Mantzourakis_mpala_OAKAΠαράπονα για το διαιτητή Τάσο Κάκο έκανε ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος είχε διάλογο μαζί του μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛΚ - Ατρόμητος, στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο προπονητής των Καλλονιατών στη συνέντευξη Τύπου, ο Κερκυραίος ρέφερι δεν τον σεβάστηκε και μόλις μπήκαν στην καταπακτή τον αποκάλεσε νούμερο...

Αναλυτικά: "Έχω να καταγγείλω τη συμπεριφορά του κυρίου Κάκου. Υπηρετώ το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και τέτοια συμπεριφορά ποτέ δεν την έχω συναντήσει. Με στεναχώρησε πάρα πολύ αυτή η συμπεριφορά. Του είπα "μου επιτρέπεις να σου κάνω μια ερώτηση;" και πηγαίναμε αγκαλιά, του λέω "δεύτερη κάρτα στον Ούμπιντες μπορούσε να είναι", μου λέει "όχι, δεν σφύριξα", "κι αφού δεν σφύριξες, γιατί επανήλθες;" και μόλις μπαίνει μέσα μου λέει "μην μου κάνεις εμένα τέτοια, είσαι νούμερο". Μέσα στην καταπακτή. Θεώρησε ότι έκανα χειρονομίες", δήλωσε σχετικά για τον Τάσο Κάκο.

Όσο για το ματς, ο "Ρουμάνος" υπογράμμισε πως η ομάδα του χρειάζεται να αποκτήσει αυτοπεποίθηση: "Είπα στους παίκτες μου, ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια παίξαμε με δύο καλές ομάδες, όμως δεν είναι τόσο, όσο εμείς τις υπολογίσαμε. Απόδειξη πως μετά το 75’ μπήκαμε στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τρεις ευκαιρίες. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, έχουμε την ικανότητα".

Δείτε video από το 1:00 έως το 02:50, με τις καταγγελίες του Μαντζουράκη

{youtube}MoGY39kkD4w{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey