Κλήθηκε σε απολογία για τις... κάλτσες!

01/10/2013 - 19:17 Τελευταία τροποποίηση στις 01/10/2013 - 19:26

AELK_foul_kaltses1Δεν έφτανε η ήττα από τον Ατρόμητο στην ΑΕΛΚ, ήρθε και η κλήση σε απολογία για την καθυστερημένη έναρξη της αναμέτρησης, το απόγευμα της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΑΕΛΚ κλήθηκε από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κατά παράβαση των άρθρων 1, 5, 11 και 14 του πειθαρχικού κώδικα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αιτία; Η καθυστέρηση που προκλήθηκε κατά έξι λεπτά στην έναρξη της ανμέτρησης, αφού τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ δε φορούσαν... διπλή κάλτσα διαφορετικού χρώματος, κάτι που εμπίπτει στον κανονισμό για την καταλληλότητα αγωνιστικού εξοπλισμού!

Ταυτόχρονα, σε απολογία κλήθηκε και ο προπονητής της ΑΕΛΚ Γιάννης Μαντζουράκης.

Αναλυτικά:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την  Πέμπτη 03/10/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 6η αγωνιστική.Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, κ.Ι.Ματζουράκη (προπονητή): διότι: "Ο αγώνας ξεκίνησε με έξι (6) λεπτά καθυστέρηση διότι τρεις (3) ποδοσφαιριστές της εγκαλουμένης δεν ήταν σύμφωνα με τον κανονισμό κατάλληλα εξοπλισμένοι (διπλή κάλτσα διαφορετικού χρώματος) καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προπονητή κ.Ι.Ματζουράκη στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey