Τέλος και επίσημα ο Ντος Σάντος

09/01/2014 - 13:42

Dos_Santos_AELK_airport1Όπως είχε αναφέρει το "SL" απέμενε από χθες η επισημοποίηση της λήξης της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΛΚ με τον Μάρκο Ντος Σάντος, αφού ο Βραζιλιάνος δε βρισκόταν στα πλάνα του Γιάννη Ματζουράκη.

Ο ταχύτατος επιθετικός, που πήρε ελάχιστες συμμετοχές φέτος κατά τη δεύτερη θητεία του στην Καλλονή, βρέθηκε μάλιστα στην Αθήνα για να συζητήσει την πιθανότητα μεταγραφής του στον Αχαρναϊκό, ο οποίος τον βολιδοκοπούσε εδώ και μέρες. Ο παίκτης πέρασε χθες το απόγευμα από ιατρικές εξετάσεις και απέμεναν τα τυπικά για την επικύρωση της συμφωνίας.

Πριν από λίγα λεπτά η ΠΑΕ ΑΕΛΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το διαζύγιο των δύο πλευρών, ευχαριστώντας τον παίκτη για την προσφορά του, ευχόμενη καλή συνέχεια στην καριέρα του. Πλέον, το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του Μενιδίου για την απόκτησή του.

Οι Καλλονιάτες συνεχίζουν να "χτενίζουν" τη μεταγραφική αγορά και δεν αποκλείεται, παρά την απόκτηση του Νιαμπούγιου, να κινηθούν για έναν ακόμα παίκτη που θα πλαισιώσει τη γραμμή κρούσης του συλλόγου.

Αναλυτικά: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Ντος Σάντος. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey