Παλικαρίσια ανατροπή παραμονής!

13/01/2014 - 21:24

AELK_Aris_3-1Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και η ΑΕΛΚ σε μία ακόμη κρίσιμη καμπή της δύσκολης φετινής διαδρομής της -όπως και στα μέσα του πρώτου γύρου που ανέτρεψε τα δεδομένα και κέρδισε τον Πανιώνιο με 3-2- έπραξε πριν από λίγη ώρα το ίδιο, δίνοντας τη χαρισική βολή στον Άρη.

Τι κι αν τα φίδια άρχισαν να ζώνουν την ομάδα της Λέσβου, που έμεινε πίσω στο σκορ από τον ψυχωμένο Άρη στο πρώτο μέρος; Βρίσκοντας τεράστια ψυχολογικά αποθέματα στη συνέχεια και επιδεικνύοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα με τον Ζακουανί και ανέτρψε την εις βάρος της κατάσταση με απίστευτο γκολ του Γιώργου Μανούσου στο δεύτερο μέρος! Παρά την πίεση του Άρη για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, η ΑΕΛΚ με την ιδανική καθοδήγηση από τον πάγκο του Γιάννη Ματζουράκη, διαχειρίστηκε εξαιρετικά το παιχνίδι και λίγο πριν το φινάλε, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το 3-1 του Λεοζίνιο. 

Κι όμως όλα ξεκίνησαν ανάποδα για την Καλλονή στο ΟΑΚΑ. Ο Άρης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πολύ πιο ψυχωμένα και στο 13΄ έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Τάτου, ο Μανιάς με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη. Η ψυχρολουσία ήταν γεγονός αλλά στο 25΄η ομάδα του "Ρουμάνου" προειδοποίησε τους "κίτρινους" με το χαμένο τετ α τετ του Μανούσου, με τον Μυτιληνιό ωστόσο να μην προλαβαίνει να πλασάρει. Στο 33΄όμως, το φάουλ του Λεοζίνιο, βρήκε τον Ζακουανί, που πήδηξε πιο ψηλά απ΄ όλους και στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Καλλονής, έγραψε με όμορφη κεφαλιά το 1-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Μανούσος έπαιξε όμορφα το 1-2 με τον Ποντάνι και με απίστευτο σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του εμβρόντητου Διούδη, πανηγυρίζοντας έξαλλα! Ο Άρης προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να βγάλει τη μεγάλη φάση, απέναντι στη μαζική άμυνα των Καλλονιατών που ενισχύθηκε με την είσοδο των Λεάντρο, Φαρία και Φουρλάνου. Στο 86΄ και με τον Άρη να έχει βγει μπροστά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, η ΑΕΛΚ έβγαλε την αντεπίθεση που έψαχνε και ο Μαρσέλο πάσαρε ιδανικά στο Λεοζίνιο, που δίεσχισε απόσταση από το κέντρο μέχρι τη μεγάλη περιοχή, πλασάροντας ψύχραιμα για το 3-1!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey