Δριμύ "κατηγορώ" από Blue Sardines

16/01/2014 - 13:07 Τελευταία τροποποίηση στις 16/01/2014 - 13:07

Blue_Sardines_Tarlas_AELK1Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΛΚ "Blue Sardines", χαρακτηρίζοντας ως "ντροπή του τόπου" όλους εκείνους που για γραφειοκρατικούς και μη λόγους ευθύονται ως προς την καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Σαδίου Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα η ομάδα της Καλλονής να δίνει τις μάχες της στη Super League χωρίς την υποστήριξη των Λέσβιων, μακριά από τη Μυτιλήνη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Με οργή διαβάζουμε κάποια δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, σχετικά με νέο εμπόδιο στις εργασίες του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης. Αυτά αναφέρονται σε συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη κ.Νάσου Γιακαλή o οποίος αναφέρεται για άρνηση του Ελεγκτικού Συμβουλίου για τις εργασίες, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, και για τις ενέργειες τις περιφέρειας.

Ωστόσο εμείς ως «Blue Sardines», κοιτάμε με λύπη και οργή, στα μέσα Γενάρη, την ομάδα μας να αγωνίζεται σαν «πρόσφυγας» πότε στη Θεσσαλονίκη και πότε στην Αθήνα, και παράλληλα ο ένας να πετάει το μπαλάκι στον άλλο, για να μην χρεωθεί κανένας από τους «μεγάλους του τόπου» την πολιτική ευθύνη της αχρηστίας και της ανευθυνότητας ενόψει βέβαια εκλογών. Επειδή εμείς δεν ξεχνάμε, πρώτα υποσχεθήκατε γήπεδο στην πρεμιέρα της Superleague, και μάλιστα στην αρχή, χωρίς το σκέπαστρο. Στη συνέχεια, κάνατε αναφορά για το Σεπτέμβρη, ως καταλυτική ημερομηνία. Η κοροϊδία συνεχίστηκε με την παράταση του έργου λίγο πριν τις γιορτές. Η εξαπάτηση έλαβε χώρα με νέα παράταση, τον Γενάρη.

Φτάσαμε λοιπόν «κύριοι» του τόπου 15 Ιανουαρίου, και δεν έχει γίνει το παραμικρό, λέγοντας μας τώρα για άρνηση του Ελεγκτικού Συμβουλίου, ενώ παράλληλα ο κ.Ιωαννίδης τον Ιούνιο, μας έλεγε για προσωπική δέσμευση του πρωθυπουργού κ.Σαμαρά, ότι δεν νοείται ομάδα Superleague να μην παίζει, σε απόσταση αναπνοής από την Τουρκία. Καλύτερα κύριοι να ζητούσαμε τη βοήθεια των Τούρκων παρά τη δική σας. Αυτοί, σίγουρα θα μας βοηθούσαν. Αγαπάμε τη χώρα μας, αλλά έχετε ξεπεράσει κάθε όριο ευθύνης, εντιμότητας και σεβασμού, που μας οδηγείται να σκεφτόμαστε παράλογα, καθώς εσείς οι ίδιοι είστε. Δεν σέβεστε ένα ολόκληρο νησί, και μια ομάδα που έχει κάνει κάτι το αδιανόητο, να παίζει με τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες της χώρας.

Έχουμε πει πάμπολλες φορές ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε, μα πάντα κάτι στο τέλος μας κρατούσε, κάτι ελπίζαμε, κάτι περιμέναμε. Τώρα κύριοι δεν μπορούμε άλλο όμως. Δεν σας αντέχουμε. Σας σιχαθήκαμε. Ένα έχουμε να πούμε στον κόσμο της Λέσβου, οι εκλογές είναι κοντά. Ένα όμως έχουμε να πούμε και σε εσάς, «ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ».

Υ.Γ.: Ξέρουμε πως άλλη μια φορά θα βγείτε με αυτά τα παχιά σας πολιτικά λόγια να πείτε διάφορα για να κατευνάσετε τα πνεύματα, και να ηρεμήσετε τον κόσμο όπως πολύ καλά ξέρετε και κάνετε τόσο καιρό. Το περιμένουμε, και μάλιστα ξέρουμε ότι οι δικαιολογίες σας θα είναι με μεγάλη δόση δραματικής σχολής. Ωστόσο πλέον δεν μας αγγίζουν «κύριοι» θα μιλήσουν οι πράξεις μας.

«ΜΟΝΟ ΚΑΛΛΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ»

15/1/2014
Blue Sardines
Support Your Local Team."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey