Σφραγίδα παραμονής!

09/02/2014 - 19:56 Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2014 - 20:08

AELK_Levadeiakos_Marcelo_1-0Πιστή στις συνήθειές της, που την θέλουν να κερδίζει τα κομβικής σημασίας παιχνίδια της, σε όποια αγωνιστική κατάσταση και αν βρίσκεται, η Καλλονή υπέγραψε τηρουμένων των αναλογιών, έναν ακόμη άθλο της, κερδίζοντας στο ΟΑΚΑ τον Λεβαδειακό χάρη σε ατομική προσπάθεια του Μαρσέλο και… αυτογκόλ του Μουλόπουλου!

Η Καλλονή μετά από τρία συνεχή παιχνίδια χωρίς νίκη αλλά και χωρίς γκολ, η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη «σημάδεψε» ξανά το παιχνίδι που την ενδιέφερε περισσότερο και έχοντας τη θεά τύχη με το μέρος της, κατέκτησε το εξαιρετικής σημασίας «τρίποντο» που της δίνει το δικαίωμα να αναπνεύσει και να ζήσει απαλλαγμένη πια από το (πολύ) άγχος της παραμονής!

Ο Λεβαδειακός βέβαια κακά τα ψέματα ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και καθοριστικής σημασίας ήταν το γκολ που χρεώθηκε μεν σαν αυτογκόλ του Μουλόπουλου, αλλά προήλθε από εξαιρετική αντεπίθεση και ενέργεια από τα άκρα του αεικίνητου για ένα ακόμη παιχνίδι Μαρσέλο κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Μέχρι το 13΄ η Καλλονή είχε γλιτώσει σε τρεις περιπτώσεις το 0-1 και αφού πήρε το προβάδισμα, με εξαιρετικό επιθετικό πρεσάρισμα, δεν επέτρεψε στον Λεβαδειακό που είχε την κατοχή της μπάλας να απειλήσει την εστία του Σιδεράκη.

Η  φάση που έμεινε σαν highlight της βραδιάς, ήταν το φοβερό σουτ του Μαρσέλο από τα 45 μέτρα, που κατέβασε με εκπληκτική εκτίναξη ο Στρατηλάτης στ 39΄!Στην επανάληψη το μοτίβο του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με την Καλλονή να χάνει μοναδική ευκαιρία να τελειώσει το ματς στο 57΄, όταν ο Περόνε βρήκε ιδανικά τον Λεοζίνιο μέσα στην περιοχή, αλλά ο Βραζιλιάνος με το πλασέ του, έστειλε τη μπάλα άουτ!

Νωρίτερα όμως ο Μουλόπουλος επιχείρησε να εξιλεωθεί για το αυτογκόλ του, αλλά το σουτ του βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Σιδέράκη! Στο 68΄ και με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί να διεμβολίσει  την πολυπρόσωπη και εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ΑΕΛΚ, με χαρακτηριστικό της το αδιάκοπο πρεσάρισμα αμέσως με το που πέρναγε το χώρο της μεσαίας γραμμής ο Λεβαδειακός, ο Ματζουράκης… τράβηξε «χειρόφρενο», αντικαθιστώντας νωρίς τον Λεοζίνιο με τον Καλτσά. Η κίνηση αυτή μπορεί να έδωσε έναν επιπλέον αμυντικό χαφ στην Καλλονή, αλλά απάλλαξε από τον πονοκέφαλο των αντεπιθέσεων τον Λεβαδειακό που βγήκε μπροστά ακόμη πιο μαζικά. 

Η αγωνία διατηρήθηκε αμείωτη μέχρι και το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί να δημιουργήσει μία καθαρή ευκαιρία αλλά να μην τα καταφέρνει και την Καλλονή να κατακτά μία τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

AEΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Κεϊτά, Γιορέντε, Μαρσέλο(87’Βαλιός), Λεοζίνιο(68’Καλτσάς), Μανούσος, Περόνε(79’Καζάκης)

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Σκέμπης, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Λαμπρόπουλος(33’Βαρέλα), Κονέ, Μάντζιος, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (75’Καπό)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey