Χωρίς "Λεό" και Περόνε στην Ξάνθη

14/02/2014 - 12:17 Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2014 - 12:24

aelk_xanthi_1-5Με δύο πολύ σημαντικές απώλειες, τον καθοριστικό Λεοζίνιο αλλά και τον ανεβασμένο Περόνε, η Καλλονή αντιμετωπίζει αύριο στις τρεις το μεσημέρι στην Ξάνθη την Skoda, σε ένα παιχνίδι που της δίνει τη δυνατότητα να καθαρίσει ενδεχομένως και την υπόθεση παραμονής!

Η Ξάνθη που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη χειρότερη αγωνιστική της κατάσταση, αναμφίβολα, ψάχνει να βρει αντίδοτο στις πληγές τις από τις συνεχείς ήττες τις τελευταίες εβδομάδες και κόντρα στην Καλλονή θέλει μόνο νίκη. Το παιχνίδι για τους «Ακρίτες» έχει τον χαρακτήρα του «τελικού», με την ΑΕΛΚ να έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτήν την δύσκολη συγκυρία των γηπεδούχων και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη μεριά βέβαια, το ότι αγωνίζεται απέναντι σε μία ομάδα που πλέον παίζει την κατηγορία της, καταδεικνύει και τον υψηλό συντελεστή δυσκολίας του αγώνα… Δεν είναι λίγοι όμως, που παραλληλίζουν τις συνθήκες του αγώνα αυτού, με τον αντίστοιχο που έδωσε η Καλλονή στους Ζωσιμάδες, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα που βρισκόταν σε δεινή θέση, όπου και τον κέρδισε με εκπληκτική ανατροπή.

Στη μάχη της Ξάνθης, ο Γιάννης Ματζουράκης και ο Προκόπης Καρτάλης που επιστρέφουν σε γνώριμο περιβάλλον ως αντίπαλοι πια της Skoda. Ο «Ρουμάνος» θα στερηθεί όπως προαναφέρθηκε τω υπηρεσιών των Περόνε και Λεοζίνιο, αλλά και του τιμωρημένου Αναστασιάδη, που του δημιουργεί «πονοκέφαλο» στη σύνθεση του αμυντικού διδύμου του. Ωστόσο επιστρέφει ο Φουρλάνος από τη δική του τιμωρία, αλλά και ο Φαρία με τον Ζος.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Γιάννης Ματζουράκης είναι οι: Σιδεράκης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Ζακουανί, Βαλιός, Ζος, Γιορέντε, Μαρσέλο, Φαρία, Κεϊτά, Γιουκαρής, Φουρλάνος, Καλτσάς, Γάλας, Μανούσος, Καζάκης, Νιαμπούγιου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey