Γυρίσματα της εκπομπής "Μία πόλη, μία ομάδα. Η ομάδα σου"!

10/04/2014 - 11:41 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2014 - 11:57

novaΗ Καλλονή ζει ακόμα στον απόηχο της μεγάλης επιτυχίας της με την εξασφάλιση της παραμονής της μία αγωνιστική πριν το φινάλε και τι καλύτερη περίσταση για να βγάλει προς τα έξω την όλη -εξαιρετικά δύσκολη- προσπάθεια που επιχειρήθηκε φέτος, που συνιστά παγκόσμια πρωτοτυπία, να αγωνίζεται δηλαδή με επιτυχία χωρίς έδρα μια ολόκληρη σεζόν!

Για αυτήν της την ιδιαιτερότητα, αλλά και για την εντυπωσιακή διαδρομή της στη μικρή της ιστορία και όλες τις πτυχές της ομάδας που ιδρύθηκε το 1994 και μέσα σε μία τετραετία κατάφερε να κάνει το πανελλήνιο να ασχολείται με τα κατορθώματά της, θα ασχοληθεί η εκπομπή της NOVA με την γνωστή εκπομπή που αναδεικνύει την ιστορία των ομάδων «Μια πόλη, μία ομάδα. Η ομάδα σου» της Super League, τα γυρίσματα της οποίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το Σαββατοκύριακο μέχρι και σήμερα στη Μυτιλήνη.

Στην εκπομπή από τα όσα διέρρευσαν μέχρι σήμερα, θα μιλήσουν για την ΑΕΛΚ φυσικά ο Πρόεδρος της ΠΑΕ  Νίκος Μιχαλάκης, οι πρωταγωνιστές παίκτες των δύο τελευταίων χρονιών καταξίωσης, επώνυμοι και ανώνυμοι φίλαθλοι αλλά και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής και ο Δήμαρχος Λέσβου Δημήτρης Βουνάτσος, αναφερόμενοι στις προοπτικές που δίνει στη Λέσβο, η συμμετοχή μίας ομάδας από το Βόρειο Αιγαίο στη μεγάλη κατηγορία.

Μιλώντας στο aelk.gr ο υπεύθυνος δημοσιογραφικής έρευνας της αποστολής κ. Νίκος Ελληνικάκης αναφέρεται στον απώτερο στόχο του ντοκιμαντέρ που αφορά στην Καλλονή και δεν είναι άλλος από το να αποδοθεί εύστοχα και ουσιαστικά η φυσιογνωμία της ομάδας σε συνάρτηση με εκείνη του νησιού που αποτελεί πλέον στο σύνολο τη φυσική της έδρα. Παράλληλα οι δηλώσεις και συνεντεύξεις των φίλων της Καλλονής οι οποίες θα είναι σύντομες αλλά πολυάριθμες θα λειτουργήσουν ως ψηφιδωτό της υπόστασης της Καλλονής στον έξω κόσμο που θέλει προφανώς να μάθει περισσότερα για την περιπλανώμενη ομάδα που τείνει να βαφτιστεί ως η ομάδα του Αιγαίου.

Η εκπομπή θα προβληθεί μέσα στο Μάη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey