Κρίνεται του "Ρουμάνου", σε πρώτο πλάνο οι Βραζιλιάνοι

24/04/2014 - 14:22

Mantzourakis_mpala_OAKAΜε βασικό άξονα προτεραιότητας του Προέδρου Νίκου Μιχαλάκη τη συνάντησή του με τον προπονητή του Γιάννη Ματζουράκη από την οποία και θα κριθεί το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο προγραμματισμός της νέας ημέρας στην ομάδα, θα μείνει για λίγο στον… πάγο, καθώς όπως αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα τίποτα δεν πρόκειται να προχωρήσει, εάν προηγουμένως δεν ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.

Οι ενδείξεις προοιωνίζουν ανανέωση της συνεργασίας με το «Ρουμάνο» που φέρει ένα ακόμα παράσημο στην μεγάλη σταδιοδρομία του στους ελληνικούς πάγκους, με την εξασφάλιση της παραμονής με μία νεοφώτιστη ομάδα όπως η Καλλονή και μάλιστα χωρίς… έδρα, αλλά σε κάθε περίπτωση αν δεν υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο.

Το μόνο που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προχωρήσει ανεξάρτητα της έκβασης της ανανέωσης της συνεργασίας με Ματζουράκη ή όχι, είναι το θέμα της διατήρησης των βασικών πυλών της φετινής ΑΕΛΚ. Και σε αυτό έχουν άποψη και στη διοίκηση και πολύ περισσότερο ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Προκόπης Καρτάλης, που σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο έχει δώσει σε προτεραιότητα την ανανέωση της συνεργασίας με τους Λεοζίνιο, Μαρσέλο και Ζακουανί.

Αυτοί οι τρεις αναμφίβολα είναι παίκτες που η διοίκηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώριά της για να εξασφαλίσει την παραμονή τους. Και αν η υπόθεση Ζακουανί είναι περιπλοκή εξαιτίας του καθεστώτος του δανεισμού του από την Αγγλία, για τους δύο Βραζιλιάνους τα πράγματα είναι πιο απλά. Τους θέλουν στην ομάδα και οι ίδιοι, παρά το ότι έχουν την δυνατότητα να βρουν καλό συμβόλαιο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μετά την πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησαν, έδωσαν προβάδισμα στην Καλλονή λίγο πριν αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους για τη Βραζιλία.

Όλοι οι υπόλοιποι χωρίς υπερβολή, είναι αν όχι στον αέρα, υπό διερεύνηση για διαφορετικούς ωστόσο λόγους ο καθένας. Για παράδειγμα ξεχωριστές είναι οι υποθέσεις των Ποντάνι και Μανούσου, που πραγματοποίησαν καλή χρονιά, αλλά ενδιαφέρουν και άλλους συλλόγους. Από εκεί και έπειτα, Περόνε, Νιαμπουγιού και Γκαρσία σίγουρα συγκεντρώνουν μικρότερες πιθανότητες παραμονής, αλλά δεν αποκλείεται οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα και σε αυτήν την υπόθεση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey