Στην Ιταλία για τις επόμενες δύο εβδομάδες

17/07/2014 - 14:12 Τελευταία τροποποίηση στις 17/07/2014 - 14:29

aelk_airplane_Italy_2014-15Στην Ιταλία βρίσκεται από το πρωί η ΑΕΛΚ, όπου στο Λοδρόνε της επαρχίας Τρεντίνο θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη φετινή σεζόν.

Εκεί που "χτίστηκε" και πέρυσι η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, έτσι και φέτος, θα "χτυπά" η καρδιά των Καλλονιατών, οι οποίοι θα παραμείνουν στη βόρεια Ιταλία μέχρι τις 31 Ιουλίου, δίνοντας και αρκετά δυνατά φιλικά ματς.

Ο "Ρουμάνος" έχει επιλέξει 26 ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την αποστολή, μεταξύ των οποίων βρίσκονται δύο -υπό δοκιμή- παίκτες, ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός Παναγιώτης Πελεκάνος και ο 24χρονος Γκανέζος Αμπντούλ Ραζακ Ισά. Στην Ιταλία θα βρεθεί και ο Γιάννης Γιώργου από την Κ20. Αναλυτικά, όσοι ταξίδεψαν στο Τρεντίνο είναι: Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Βαλιός, Γιορέντε, Κειτά, Μπαρέρα, Χουάνμα, Ναβάρο, Στεφάνοβιτς, Πιπίνης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Γιουκαρής, Γιώργου, Καλτσάς, Βλαστέλλης, Μανούσος, Μπουρούς, Κύπρου, Αγρίτης, Καμαρά, Ισά, Πελεκάνος.

Στην Ιταλία και στο πλευρό του Γιάννη Ματζουράκη βρίσκονται, ο συνεργάτης του και βοηθός Θαλής Θεοδωρίδης, ο γυμναστής Μερτ Ιζμπιλίρ, ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Νάσης, οι βοηθοί φυσιοθεραπευτή Δημήτρης Καϊδώνης και Θοδωρής Τάκας, ο φροντιστής Σαράντος Χατζηγιαννάκης και -εκτελών χρέη Γενικού Αρχηγού για το συγκεκριμένο διάστημα- Δημήτρης Αγγελώνιας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey