Το πρόγραμμα των φιλικών στην Ιταλία

18/07/2014 - 13:15 Τελευταία τροποποίηση στις 18/07/2014 - 15:28

Castel_Lodron_training_field_panoramicΗ ΑΕΛΚ βρίσκεται από χθες στο Λοδρόνε της Ιταλίας, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και η ΠΑΕ, πριν από λίγη ώρα, ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών της αναμετρήσεων, προσθέτοντας ένα ακόμα στο Στάδιο του "Castel Lodron", το κεντρικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου δηλαδή, όπου "χτίζεται" η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη.

Τα βάσανα για τους παίκτες ξεκινάνε αύριο στο προπονητικό κέντρο των "βιόλα" στη Μοένα, όπου στις 18:30 η ΑΕΛΚ θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα. Ένα ματς που θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη, την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω live streaming οι φίλοι του ποδοσφαίρου από το Viola Channel TV.

Στις 22 Ιουλίου, η ΑΕΛΚ θα "ξεμουδιάσει" με την ερασιτεχνική Βαλ Ρεντένα που εδρεύει στην ευρύτερη περιοχή του Πινζόλο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή των Καλλονιατών. Επόμενο ματς απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσσού, στις 26 Ιουλίου, ματς που θα διεξαχθεί στο Λαβρέ και ακολούθως στις 28 Ιουλίου, τη Νάπολι στο Ντιμάρο. Τελευταίο φιλικό επί ιταλικού εδάφους, εκείνο με την Αλ Κορ του Κατάρ στο Κοκάλιο. Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 18:30.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey