Πρώτο δυνατό τεστ με Φιορεντίνα (18:30)

19/07/2014 - 11:38

Μπορεί η αποστολή της ΑΕΛΚ να βρίσκεται μόλις τρεις ημέρες στο Λοδρόνε της ευρύτερης περιοχής του Τρεντίνο σην βόρεια Ιταλία, ωστόσο καλείται σήμερα να δείξει στο γήπεδο τι απ' όσα δουλεύονται καθημερινά στις προπονήσεις εδώ και λίγες εβδομάδες έχουν αφομειώσει οι ποδοσφαιριστές, απέναντι σε έναν αξιόλογo αντίπαλο.

Η ομάδα της Καλλονής θα μεταβεί από το Πινζόλο στο Ντιμάρο, μια απόσταση που διαρκεί οδικώς περίπου δύο ώρες, ώστε να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο των "Βιόλα" και να δώσει το πρώτο της δυνατό τεστ πρετοιμασίας απέναντι στη Φιορεντίνα, μια ομάδα που τερμάτισε στην 4η θέση πέρυσι στη Serie A.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί έχουν δώσει ήδη δύο φιλικά μέχρι τώρα, κερδίζοντας αρχικά την ερασιτεχνική Τρεντίνο με 8-2 (12/7) και εν συνεχεία την πρωταθλήτρια του Σαν Μαρίνο, Λα Φιορίτα, με 6-0 (16/7).

Ο Γιάννης Ματζουράκης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Χθες η προπόνηση περιελάμβανε τακτική για την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και το απόγευμα ένα οικογενειακό διπλό στα 2/3 του γηπέδου. Σήμερα δεν υπήρχε πρωινή προπόνηση, λόγω του φιλικού με τους "Βιόλα".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey