Σούπερ τεστ απέναντι στη Νάπολι! [vid]

29/07/2014 - 13:00 Τελευταία τροποποίηση στις 29/07/2014 - 13:09

napoli_aelkΜετά την ισοπαλία κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, στη διάρκεια του οποίου η Καλλονή είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ξανά καινούργια πράγματα στο παιχνίδι της και να διαπιστώσει μέσω του προπονητικού της τιμ την αγωνιστική ετοιμότητά της, η εκπρόσωπος της Λέσβου στη Super League αντιμετώπισε μία ακόμη μεγάλη δύναμη του Ιταλικού πρωταθλήματος, κοντράροντας τις δυνάμεις της με τη θρυλική –λόγω και Μαραντόνα βεβαίως- Νάπολι του Νότου.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, που πραγματοποιεί φέτος μία προετοιμασία εφάμιλλη μεγάλων ομάδων του ευρωπαικού ποδοσφαίρου, με φιλικές αναμετρήσεις όπως εκείνη με την Φιορεντίνα, την Κόβεντρι και τώρα με τη Νάπολι, μέχρι στιγμής αποδεικνύει πως μπορεί να βγάλει εκ νέου την εξαιρετική της αμυντική προσήλωση στα ανασταλτικά της καθήκοντα, που θαυμάσαμε ειδικά στον πρώτο γύρο του περσινού πρωταθλήματος, αλλά λίγο τα βαριά πόδια της προετοιμασίας και λίγο ο υψηλός συντελεστής δυσκολίας των αγώνων που δίνει, δεν της έχουν επιτρέψει να βρει δίχτυα όσες φορές ενδεχομένως θα ήθελε.

Απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, σε μία αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία και του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Νίκου Μιχαλάκη, ο οποίος μάλιστα σχολίασε πως η ομάδα δείχνει καλύτερη σε σχέση με πέρυσι την ίδια εποχή, σκόραρε στο τελικό 1-1 με πέναλτι του Τσίμο Ναβάρο, ενώ ομοίως δέχτηκε γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ξανά με χτύπημα από τα 11 βήματα.

mixalakis_apollwnΑπέναντι στη Νάπολι το τεστ ήταν πολύ δυνατό και η Καλλονή ήθελε να τσεκάρει το πώς μπορεί να αντιδράσει κυρίως αμυντικά, απέναντι σε έναν αντίπαλο με σπουδαίες επιθετικές αρετές. Το πρώτο ημίχρονο όμως, ανήκε ολοκληρωτικά στους «παρτενοπέι», που μπήκαν από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ψάχνοντας το γκολ και μία καλή εμφάνιση.

Μόλις στο 15΄ ο Ισπανός σούπερ σταρ των Ιταλών Καχεγόν άνοιξε το σκορ για τη Νάπολι και δέκα λεπτά αργότερα σε μία άτυχη στιγμή για την άμυνα της Καλλονής, ο Ζαπάτα σούταρε, η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου στη συνέχεια, αλλά άλλη μία άτυχη στιγμή στο 38΄ της κόστισε το 3-0, που μπορεί να ήταν αποτέλεσμα της καλής εμφάνισης των Ναπολιτάνων, αλλά δεν άξιζε στους Καλλονιάτες. Στη φάση αυτή, ο Αναστασιάδης έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα του Χογκ.

Στην επανάληψη ο Γιάννης Ματζουράκης δεν πτοήθηκε από την έκταση του σκορ και επέμεινε στην απόφασή του να δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές του στις συνθήκες που προσέφερε ένας αγώνας τέτοιου επιπέδου. Ο ρυθμός του αγώνα μπορεί να έπεσε φυσιολογικά από τις πολλές αλλαγές των δύο ομάδων, αλλά η Καλλονή πέτυχε ένα ιστορικό γκολ έστω και σε φιλικό επίπεδο, με το νέο της μεταγραφικό απόκτημα Αντέτζο, που πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ του Στεφάνοβιτς και την έστειλε στα δίχτυα των Ιταλών στο 82ο λεπτό της συνάντησης.

Η Καλλονή ξεκίνησε με τους  Χογκ, Μπαρέρα, Γιορέντε, Ναβάρο, Αναστασιάδη, Βαλιό, Πιπίνη, Λεοζίνιο, Καλτσά, Καμαρά, Μανούσο και στην επανάληψη έπαιξαν ακόμη οι Αντέτζο, Μίνγκας, Χωριανόπουλος, Στεφάνοβιτς, Βλαστέλλης, Μπουρούς.

Φωτό aelk.gr

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

{youtube}tJRut8YEjpk{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey