Ματζουράκης: "Γίνεται καλή δουλειά..."

29/07/2014 - 13:28 Τελευταία τροποποίηση στις 29/07/2014 - 13:31

matzourakis_napoliΤην ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και για τις εμφανίσεις της ομάδας του τόσο απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, όσο και κόντρα στη Νάπολι, εξέφρασε σε δηλώσεις του στο aelk.gr ο προπονητής της Καλλονής Γιάννης Ματζουράκης. Ο έμπειρος τεχνικός, χαρακτήρισε «Κολοσσό» την ομάδα της Νάπολι, τονίζοντας πως οι παίκτες του ανταπεξήλθαν ικανοποιητικά απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, καταφέρνοντας μάλιστα να δουλέψουν το πρόβλημα που ο ίδιος έχει εντοπίσει στις διαγώνιες μπαλιές. Αναλυτικά ο «Ρουμάνος» τόνισε

«Η σημερινή ήταν μία από τις ωραιότερες δοκιμασίες απέναντι σε μία ομάδα κολοσσό η οποία φέτος θα διεκδικήσει μαζί με τη Φιορεντίνα και τη Ρόμα το πρωτάθλημα Ιταλίας. Τα παιδιά κάνανε θαυμάσια δουλειά. Προσπάθησαν απέναντι στην ποιότητα που έχει η ομάδα της Νάπολι.

Μάλιστα στο ημίχρονο λύσαμε ένα πρόβλημα που μας παρουσιάστηκε κάτα κόρον και ήταν οι μεγάλες διαγώνιες μπαλιές από ικανότατους παίκτες και από εκεί και πέρα είχαμε καλές επιθετικές ενέργειες. Όσο πιο δυνατές ομάδες αντιμετωπίζεις σε αυτήν την χρονική περίοδο τόσο μεγαλύτερο είναι το όφελος αφού έτσι καταδεικνύονται πιο γρήγορα τα λάθη της ομάδας μας.

Είναι θετικό πως μέσα σε 24 ώρες τα παιδιά ανταπεξήλθαν σε πολύ καλό ρυθμό σε δύο παιχνίδια με δυνατές ομάδες που συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς και το χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού της Κύπρου ήταν ένα δυνατό φιλικό. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη δουλειά των παιδιών. Προχωράμε".

Φωτό aelk.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey