Πήρε αδειοδότηση ο Ταρλάς, "lifting" ενόψει Ουντινέζε

11/08/2014 - 11:10 Τελευταία τροποποίηση στις 11/08/2014 - 13:35

tarlas_apo_kerkides_1Τους τελευταίους γραφειοκρατικούς σκοπέλους και τα απαραίτητα «lifting» της τελευταίας στιγμής τα οποία εκτελούνται σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΑΕ ΑΕΛΚ και όχι από το νομικό πρόσωπο του Δήμου, διανύει σήμερα και αύριο το δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα και καθ΄ όλα νόμιμα για το σπουδαίο φιλικό της ερχόμενης Τετάρτης με την Ουντινέζε.

Η σημαντικότερη είδηση ωστόσο για την ΠΑΕ ΑΕΛΚ, είναι η αδειοδότηση που εξασφάλισε από την Super League την περασμένη Παρασκευή, η οποία και σημαίνει αυτόματα πως τα βάσανα της… περσινής παρατεταμένης ξενιτιάς τελείωσαν οριστικά!

Πιο συγκεκριμένα το κλιμάκιο της Super League που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του υπό ανακαίνιση δημοτικού σταδίου Μυτιλήνης την περασμένη Πέμπτη, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα όσα είδε, έκανε τις παρατηρήσεις του για κάποιες αναγκαίες παρεμβάσεις μέχρι τις 30 Αυγούστου και έδωσε την συγκατάθεσή του τελικά για την αδειοδότηση του Ταρλά.

Η εξέλιξη αυτή ήταν και η πλέον καθοριστική για την χρήση του γηπέδου σε επίπεδο Α΄ Εθνικής και πλέον διευθετούνται κάποιες μικρές γραφειοκρατικές εκκρεμότητες για να μπορέσει να γίνει κανονικά το φιλικό με την Ουντινέζε, η διοργάνωση του οποίου είναι σε διαφορετική βάση από αυτήν της χρήσης του γηπέδου στην Super League. Ωστόσο όλα βαίνουν σε καλό δρόμο και όπως είναι φυσικό, εκατοντάδες είναι οι φίλοι του ποδοσφαίρου που ετοιμάζονται για ένα διεθνές θέαμα που θα προσφέρουν οι «ασπρόμαυροι» της Ουντινέζε την Τετάρτη στο νεότευκτο στάδιο.

Εν τω μεταξύ αξιοσημείωτη είναι η κίνηση στην αγορά των διαρκείας ενόψει του φιλικού, κάνοντας τους ανθρώπους της ΠΑΕ να τρίβουν τα χέρια τοςυ από ικανοποίηση για τα αποκαλυπτήρια του Ταρλά και της νεάς ΑΕΛΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey