Ουρές για ένα εισιτήριο!

11/08/2014 - 12:35 Τελευταία τροποποίηση στις 11/08/2014 - 12:54

AELK_Udinese_tickets10Η φιλική αναμέτρηση της ΑΕΛΚ με την Ουντινέζε είναι ιστορική από κάθε άποψη, αφού εκτός του ότι αποτελεί το πιο σπουδαίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι στην ιστορία του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, εγκαινιάζει ατύπως και τον ανακαινισμένο "Ταρλά".

Παράλληλα, συμπίπτει και με τα αποκαλυπτήρια της νέας ΑΕΛΚ που ο Γιάννης Ματζουράκης και οι συνεργάτες του "χτίζουν" το τελευταίο διάστημα σε Ιταλία και Μυτιλήνη, ενώ οι φίλοι του ποδοσφαίρου στη Λέσβο έχουν κάθε λόγο να περιμένουν ανυπόμονα τη διεξαγωγή του, έχοντας στερηθεί επί ένα ολόκληρο χρόνο την εκπρόσωπο της Λέσβου στη Super League.

Λογική εξέλιξη επομένως, να επικρατεί συνωστισμός για την εξεασφάλιση των εισιτηρίων του φιλικού προετοιμασίας απέναντι σε μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ιταλικού ποδοσφαίρου, την Ουντινέζε. Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, αλλά και τα σημεία προπώλησης γίνεται ένας μικρός χαμός τις τελευταίες ημέρες και το μόνο σίγουρο είναι πως ο νέος "Ταρλάς" θα υποδεχθεί κατάμεστος την ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι.

Να σημειωθεί, ότι σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή στην αποστολή της ομάδας του Ούντινε για το φιλικό κόντρα στην ΑΕΛΚ, του 16χρονου διεθνή με την Εθνική μας ομάδα των παίδων Πάνου Αρμενάκα, που έχει καταγωγή από το Πλωμάρι και αποτελεί νέο μεταγραφικό απόκτημα για τον ιταλικό σύλλογο, φέτος το καλοκαίρι από την αγγλική Γουότφορντ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey