Στη Μυτιλήνη η Ουντινέζε

13/08/2014 - 12:53

udinese_calcio2Το ιστορικό φιλικό της ΑΕΛΚ με την ιταλική Ουντινέζε, απόψε το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης (20:30), θα αποτελέσει ατύπως και τα εγκαίνια του ανακαινισμένου "Ταρλά". Ταυτόχρονα όμως και την επιστροφή των Καλλονιατών στη Λέσβο για μια αναμέτρηση επιπέδου, την οποία ο φίλαθλος κόσμος του νησιού περίμενε εδώ και πάρα πολλούς μήνες.

Οι Ιταλοί αναχώρησαν το πρωί με πτήση τσάρτερ και προορισμό τη Μυτιλήνη, με τον Αντρέα Στραματσιόνι να παίρνει μαζί του στην αποστολή συνολικά 20 παίκτες, αλλά όχι τον 16χρονο Λέσβιο μεσοεπιθετικό Πάνο Αρμενάκα, που μεταγράφηκε πριν λίγες εβδομάδες από την αγγλική Γουότφορντ.

Αναλυτικά η αποτολή της Ουντινέζε: Brkic, Meret, Belmonte, Bochniewicz, Bubnjic, Danilo, Heurtaux, Allan, Badu, Fernandes, Jankto, Pasquale, Pinzi, Piris, Riera, Widmer, DI Natale, Muriel, Nico Lopez, Thereau.

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν σχεδόν εξαντληθεί, ωστόσο θα κυκλοφορήσουν κάποια τελευταία κομμάτια στα εκδοτήρια του Σταδίου Μυτιλήνης, το οποίο έχει φορέσει τα καλά του και αναμένεται απόψε να είναι κατάμεστο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey