Οι δηλώσεις Ματζουράκη και Στραματσιόνι

14/08/2014 - 12:22

Matzourakis_Stramaccioni1Την ικανοποίηση του τόσο για το δυνατό φιλικό που έδωσε η ΑΕΛΚ, όσο και τη συνολική εμφάνιση απέναντι στην Ουντινέζε, εξέφρασε στις δηλώσεις του ο προπονητής των Καλλονιατών Γιάννης Ματζουράκης, μετά το τέλος του αγώνα με την ιταλική ομάδα.

«Καταρχάς συγχαρητήρια στη διοίκηση και στον Πρόεδρο της ΑΕΛ Καλλονής Νίκο Μιχαλάκη, που μας έδωσε τη δυνατότητα να παίξουμε με τέτοιες ομάδες όπως η σημερινή. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήταν τόσο θερμός. Είμαστε ικανοποιημένοι, κυρίως από το β’ ημίχρονο, καθώς φέραμε διάταξη που δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία. Έχουμε μπροστά μας ένα δυνατό τεστ την Κυριακή με μία πολύ καλή τουρκική ομάδα. Ελπίζω το γήπεδο να είναι γούρικο και να προσφέρουμε ότι καλύτερο. Καλή χρονιά σε όλους. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα φέτος, αλλά ευελπιστώ ότι θα υπάρξει καλύτερη ποιότητα. Υπάρχει λίγος ακόμη χρόνος για βελτίωση στους αυτοματισμούς μας και σε άλλα σημεία. Αναζητείται ένας ακόμα αμυντικός χαφ. Η ομάδα διαθέτει έναν καλό κορμό 16-17 παικτών και η ενδεκάδα μας θα καθορίζεται πάντα από τον αντίπαλο.»

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Ουντινέζε Αντρέα Στραματσιόνι επεσήμανε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη φιλική αναμέτρηση παρτίδα με την ομάδα της Καλλονής. Πιστεύω ότι ο αντίπαλός μας αποτελεί μια αλήθεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο και απέδειξε ότι αναπτύσσεται σταδιακά». Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Έλληνα διεθνή μέσο Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο χαρακτήρισε «περιζήτητο παίκτη στους περισσότερους ιταλικούς συλλόγους», τονίζοντας ότι είναι «ευχαριστημένος που βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey