Στο "περίμενε" η Εσκισεχίρσπορ

20/08/2014 - 20:53

eskisehirspor2Η ΠΑΕ ΑΕΛΚ τοποθετήθηκε αναφορικά με το θέμα που ανέδειξε νωρίς το απόγευμα το "SL", σχετικά με το φιλικό που ζήτησε να δώσει στον "Ταρλά" στις 7 Σεπτεμβρίου και μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook γνωστοποίησε τη συγκατάθεση της Εσκισεχίρσπορ, να έρθει στη Μυτιλήνη για μια αναμέτρηση στο πλαίσο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, το συγκεκριμένο φιλικό "κολλάει" προς το παρόν στη στάση της νέας δημοτικής αρχής που "αρνείται προς στιγμήν την τέλεση του αγώνα". Παράλληλα τονίζεται η απορία της διοίκησης των Καλλονιατών, αλλά και η αμφιβολία της για τις προθέσεις της νέας δημοτικής αρχής, από την οποία περιμένει μια ξεκάθαρη απάντηση σήμερα κιόλας στο πλαίσιο του αγωνιστικού προγραμματισμού της ομάδας.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως στην τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ δε γίνεται πουθενά αναφορά στην ουσία του θέματος που έχει προκύψει, αφού όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από τον ίδιο τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό, τη συγκεκριμένη ημέρα το Στάδιο Μυτιλήνης έχει παραχωρηθεί στον Αιολικό για την πραγματοποίηση δικού του φιλικού προετοιμασίας.

Αναλυτικά, όσα δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΛΚ στη σελίδα της στο facebook, αλλά και η επιστολή της Εσκισεχίρσπορ: "Έγινε αποδεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ από την Εσκίσεχιρ, ομάδα της Σουπερ Λιγκ Τουρκίας, για τη διοργάνωση φιλικού αγώνα στις 7 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Κατόπιν αυτού απευθύναμε αίτημα (με αριθμ. πρωτ. 434) στο ΝΠΔΔ ζητώντας την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης για τη διεξαγωγή της διεθνούς αυτής φιλικής αναμέτρησης.

Η νέα δημοτική αρχή ωστόσο πάρα το αίτημά μας μάς αρνείται προς στιγμήν την τέλεση του αγώνα προκαλώντας μας πολλαπλά ερωτηματικά και αμφιβολία για τις προθέσεις της. Στο πλαίσιο λοιπόν του αγωνιστικού προγραμματισμού, τόσο του δικού μας όσο και της Εσκισεχίρ, θα επιθυμούσαμε σήμερα να έχουμε μία ξεκάθαρη απάντηση."

eskisehirspor2_epistoli_aelk

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey