Παρών ο Βασίλης Σπανούλης στο Χριστουγεννιάτικο Camp της ΕΟΚ

30/12/2023 - 16:55 Τελευταία τροποποίηση στις 30/12/2023 - 16:57

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 30/12 στην Πορταριά το Χριστουγεννιάτικο Camp που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ξεκίνησε στις 27/12 με τη συμμετοχή 62 αγοριών επίλεκτων απ’ όλη την Ελλάδα, γεννημένων το 2010.

Τους νεαρούς αθλητές επισκέφθηκε και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ανδρών, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για το άθλημα.

Στο Χριστουγεννιάτικο Camp, επικεφαλής του οποίου είναι οι Τεχνικοί Διευθυντές του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής, συμμετέχουν ο προπονητής της Εθνικής ομάδας U20, Κώστας Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής προπονητής Νότου, Λευτέρης Καλογήρου καθώς και, οι πέντε περιφερειακοί προπονητές της Ομοσπονδίας, Κώστας Μπαστούνης (ΕΣΚΑΝΑ/ΕΣΚΑ), Κούλης Καραμπατζάκης (ΕΣΚΑΝΑ/ΕΣΚΑ), Δημήτρης Σταυρόπουλος (ΕΣΚΑΘ), Παναγιώτης Κουβάτσης (ΕΚΑΣΘ/ΕΑΚΣΧ) και Άγγελος Καραμίντζος (ΕΣΚΑΣΕ).

Το “παρών” δίνουν επίσης ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Λάμπρος Τάκης.

Στη διάρκεια του καμπ, θα πραγματοποιηθούν σωματομετρικές και εργομετρικές μετρήσεις από τον υπεύθυνο εργοφυσιολόγο του προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΟΚ, Νίκο Παπαβασιλείου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey