Beach basketball στον Άγιο Ισίδωρο!

27/07/2015 - 14:37

Μια πρωτοποριακή διοργάνωση βρίσκεται στα σκαριά για το σαββατοκύριακο 1-2 Αυγούστου. Ο λόγος για το 1ο Summer Jump Beach Basketball Πλωμαρίου, που διοργανώνει ο Αιγέας μέσα στο καλοκαίρι, την ώρα που βρίσκεται στο αποκορύφωμα του.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό σπορ, που συγκαταλέγεται στα λεγομένα καλοκαιρινά, τα οποία κερδίζουν συνεχώς έδαφος, ανεβάζοντας ρυθμούς αλλά και την αδρεναλίνη όσων συμμετέχουν, είτε στη θάλασσα, είτε στην άμμο.

Οι διοργανωτές πρωτοπορούν και ετοιμάζουν το τουρνουά Beach Basketball, που διεξάγεται για πρώτη φορά στη Λέσβο! Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μικροί και μεγάλοι, αφού θα πραγματοποιηθούν διαφορετικές κατηγορίες: Ανδρών 18+, Γυναικών 18+, Νέων 14-17 ετών, αλλά και Μικτό.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου. Υπεύθυνος για πληροφορίες είναι ο Παναγιώτης Γαρμπιδάκης και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6942645469. Στις ομάδες θα δηλώνονται έως τέσσερις παίκτες, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και μία μέρα πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey