"Αχερών" 3on3 στην Καλλονή

05/08/2015 - 14:29

Στην "καρδιά" του καλοκαιριού έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το "Αχερών" Basketball Tournament στην κεντρική πλατεία Καλλονής, το Σαββατοκύριακο (8-9/8), για να δώσει το έναυσμα για επικές "μάχες" αλλά και μεγάλα έπαθλα!

Ο ΑΟ Αρισβαίος Καλλονής διοργανώνει αι φέτος το επιτυχημένο αυτό τουρνουά, με κατηγορίες ανδρών (άνω των 18 ετών), γυναικών (άνω των 18 ετών), εφήβων-παιδων (κάτω των 18 ετών) και κορασίδων-νεανίδων (κάτω των 18 ετών). Βεβαίως θα υπάρχουν και διαγωνισμοί τριπόντων για όλους τους συμμετέχοντες.

Η διοργάνωση στηρίζεται απο πολλές επιχειρήσεις της Καλλονής, οι οποίες προσφέρουν τα δώρα των νικητών, τα οποία αναμένονται πλουσιότερα απο πέρυσι, παρά τις δυσκολίες της εποχής, καθώς οι διοργανωτές θέλουν να προσδώσουν μεγαλύτερο κίνητρο στους συμμετέχοντες. Δώρα και βραβεία θα λάβουν τόσο οι πρώτοι, όσο και οι φιναλίστ κάθε κατηγορίας, ενώ φέτος θα υπάρχει και ειδικό βραβείο για τον πολυτιμότερο αθλητή του τουρνουά, αλλά και την πολυτιμότερη αθλήτρια, που θα προκύψουν απο ψηφοφορίαμεταξύ της γραμματείας, των διοργανωτών και των διαιτητών.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν μπροστά απο το φαρμακείο του Σταύρου Βαλτά, έως και τον Πλάτανο, με τους διοργανωτές να έχουν μεριμνήσει για την ιατρική κάλυψη, δωρεάν νερά για τους συμμετέχοντες, χώρους φιλοξενίας των θεατών και πολλές άλλες εκπλήξεις...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey