Τρίποντα στην άμμο! [pics]

05/08/2015 - 20:59

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το 1ο Summer Jump Beach Basketball Πλωμαρίου, που διοργάνωσε ο Αιγέας στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου, στο οποίο συμμετείχαν νέοι και νέες όλων των ηλικιών.

Αναμφίβολα, μια πρωτοποριακή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Λέσβο το σαββατοκύριακο, συγκεντρώνοντας στο Πλωμάρι φίλους και φίλες του μπάσκετ από κάθε γωνιά του νησιού. Μια καλοκαιρινή απόδραση για τους λάτρεις της "πορτοκαλί" μπάλας, πάνω στην καυτή άμμο, που σε συνδυασμό με την πανέμορφη παραλία του Αγίου Ισιδώρου, χάρισε νότες δροσιές σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε διαφορετικές κατηγορίες, για άνδρες (18+), γυναίκες (18+), νέους (14-17), αλλά και μικτό, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον έως το βράδυ. Μετά τη λήξη των αγώνων, οι διοργανωτές απένειμαν κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αιγέα Πλωμαρίου για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία και μακάρι η συγκεκριμένη διοργάνωση να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια. Χορηγός επικοινωνίας του 1ου Summer Jump Beach Basketball Πλωμαρίου ήταν η αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" και το "SL".

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του "SL"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey