Aγώνας φιλίας του Παλλεσβιακού στο Αϊβαλί!

09/08/2015 - 20:45 Τελευταία τροποποίηση στις 20/08/2015 - 14:08

Στο Αϊβαλί ταξίδεψε η ομάδα μπάσκετ του Παλλεσβιακού, για ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων στα απέναντι τουρκικά παράλια. Η φιλοξενία ήταν υποδειγματική και η πολυάριθμη αποστολή της ομάδας της Λέσβου έμεινε κατενθουσιασμένη από την όλη εκδήλωση, αλλά και την εγκάρδια υποδοχή τόσο στο λιμάνι όσο και στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι παλαίμαχοι του Αϊβαλιού ήταν ελαφρώς ανώτεροι, διαθέτοντας τον πανήψυλο Alper Altıoğlu στη σύνθεσή τους, αλλά και έναν πραγματικό μπόμπερ, τον Τolga, που ήταν ιδιαίτερα εύστοχος από τη γραμμή των 6,75μ. Ο Παλλεσβιακός ήταν πάντως αρκετά ανταγωνιστικός, παλεύοντας σε όλη τη διάρκεια, χωρίς όμως να καταφέρει να αποφύγει την ήττα με 65-46. Το σκορ βέβαια μικρή σημασία έχει, αφού για όλους όσοι έκαναν το ταξίδι και αγωνίστηκαν στο φιλικό αυτό, μετρούσε η συμμετοχή, βάζοντας έτσι ένα μικρό λιθαράκι από τη μεριά τους ως προς τη φιλία μεταξύ των δύο λαών.

Την ομάδα του Παλλεσβιακού αποτελούσαν οι: Καρέκος, Ρούσσος, Ελευθερίου, Εγγλεζόπουλος, Τσακαλάκης, Αβαγιανός, Γκλιγκορίεβιτς, Μ. Νέστορας, Βαμβακάς.

Πριν και μετά τον αγώνα, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις, αλλά και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Δείτε το αναλυτικό φωτορεπορτάζ του "SL" από το Aϊβαλί

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey