Σεμινάριο διαιτησίας από ΣΕΔΚΑΛ

21/09/2015 - 12:22

Σεμινάριο διαιτησίας εθνικών κατηγοριών διοργανώνει στη Μυτιλήνη, το ερχόμενο Σάββατο (26/9), ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου. Πρόκειται για το το διοργανώνει το 33ο ετήσιο σεμινάριο της ΟΔΚΕ, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοεχείο «Ηλιοτρόπιο».

Οι διαιτητές των εθνικών κατηγοριών από τη Λέσβο και τη Χίο θα εξεταστούν σε αγωνιστικό τεστ, καθώς και σε γραπτές εξετάσεις για την παραμονή τους στις αντίστοιχες κατηγορίες, στις οποίες βρίσκονται. Θα ακολουθήσει 3ωρο σεμινάριο, όπου εισηγητής και εξεταστής θα είναι ο κ. Μιχαήλ Μαχαιριανάκης, μέλος της ΟΔΚΕ και καθηγητής Διαιτησίας.

Από πλευράς Λέσβου οι διαιτητές που θα λάβουν μέρος στο σεμινάριο είναι οι εξής: Παναγιώτης Λεβεντέλλης, Ελένη Μαριγλή, Κώστας Ροδίτης, Παναγιώτης Σωτηρχέλης, Μάκης Μυλωνάς.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου:

8:45 – 9:15: Αγωνιστικό τεστ

9:30 – 10:00: Γραπτές εξετάσεις

10:15 – 13:30: Επιμορφωτικό σεμινάριο

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου (Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ) ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς του, οι οποίοι με τη πολύτιμη βοήθεια τους συντέλεσαν στην πραγματοποίηση αυτού του σεμιναρίου. Συγκεκριμένα τους: Ξενοδοχείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ»,Ούζο «Βαρβαγιάννη»,Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Λέσβου, Ψητοπωλείο «Κάτι Ψήνεται», Ψητοπωλείο «Ψηλορείτης», Κέντρο Σπουδών Πληροφορικής «COMPUTER STUDIES», Βιβλιοχαρτοπωλείο «Μονόγραμμα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey