Δρομολογούνται εργασίες επισκευής στον πίνακα!

06/10/2015 - 13:59 Τελευταία τροποποίηση στις 07/10/2015 - 22:59

Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Λέσβου, Μιχάλη Ταμβακέλλη, στο άρθρο της ιστοσελίδας μας για τα προβλήματα που παρουσιάζει ο ηλεκτρονικός πίνακας στο Κλειστό της Νεάπολης.

Σε επικοινωνία του με το "SL" ο κ. Ταμβακέλλης, αφού απαρίθμησε μία προς μία τις εργασίες που έχουν γίνει στο Κλειστό της Νεάπολης τον τελευταίο χρόνο, μας γνωστοποίησε πως άμεσα θα ξεκινήσουν και εργασίες επισκευής του ηλεκτρονικού πίνακα. Το ζήτημα που καλείται να αντιμετωπίσει όμως η δημοτική αρχή είναι πως λόγω του γεγονότος πως η προμήθεια του συγκεκριμένου πίνακα έχει γίνει από εταιρεία του εξωτερικού, απαιτείται να σταλεί στην Ιταλία για να τοποθετηθούν τα γνήσια ανταλλακτικά του. Η ενημέρωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πως σε πρώτη φάση, το νομικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να επιδιορθώσει τις βλάβες στον εξουσιοδοτημένο τεχνικό, που βρίσκεται εντός Λέσβου, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να... ταξιδέψει ο πίνακας στη γειτονική χώρα.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως ένας τόσο καινούριος πίνακας, που τοποθετήθηκε μόλις το 2007 στο Κλειστό της Νεάπολης, εμφανίζει τόσα λειτουργικά προβλήματα από το δεύτερο κιόλας χρόνο. Και οι ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν αφ' ενός σε όσους κάνουν χρήση της κονσόλας στη διάρκεια των αγώνων (αν υποτεθεί ότι το πρόβλημα προέκυψε από κακό χειρισμό), αφ' ετέρου στη δημοτική αρχή και στον προμηθευτή του συγκεκριμένου εξοπλισμού. Είναι χαρακτηριστικό πως από το 2012, μόλις λίγα χρόνια μετά την αγορά του από τη δημοτική αρχή Γιακαλή, ο ηλεκτρονικός πίνακας λειτουργεί στο 70% των δυνατοτήτων του (δεν εμφανίζει τα φάουλ), ενώ εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί και τα μικρά χρονόμετρα στις δύο γωνίες του γηπέδου, που κανονικά θα έδειχναν το χρόνο επίθεσης, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται σήμερα τα αντίστοιχα χρονόμετρα που τοποθετήθηκαν από κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου, πριν δύο δεκαετίες!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey