Γιορτή Χριστουγέννων από «Παλλέ» και Αιολικό!

22/12/2015 - 14:38

Μια πολύ όμορφη γιορτή του μπάσκετ διοργάνωσαν από κοινού τα αναπτυξιακά τμήματα του Παλλεσβιακού και του Αιολικού, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Συγκεκριμένα, οι δύο σύλλογοι έδωσαν ένα φιλικό αγώνα μεταξύ τους και ενδιάμεσα πραγματοποίησαν ειδικούς διαγωνισμούς, σε τρίποντα και ελεύθερα σουτ, υπό το βλέμμα αρκετών γονέων, που βρέθηκαν στις κερκίδες και χειροκρότησαν θερμά τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

Αρχικά στο παρκέ μπήκαν τα παιδικά τμήματα των δύο συλλόγων και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός τριπόντων, τον οποίο κέρδισε ο Μάρτης του Αιολικού. Ακολούθησε το πρώτο ημίχρονο μεταξύ των ακαδημιών, που αποτελούνταν από μικρότερους ηλικιακά αθλητές και εν συνεχεία διαγωνίστηκαν στα τρίποντα οι γονείς των αθλητών, με τον Τσακαλάκη να επικρατεί στους άνδρες νικώντας τον π. Στρατή Γιουσμά και την κα Πατσέλλη να κατακτά τον τίτλο στις γυναίκες.

Στο έτερο διαγωνισμό ελεύθερων σουτ μεταξύ των ακαδημιών Παλλεσβιακού και Αιολικού, νικητές αναδείχθηκαν ο Θανάσης Κριαράς στα παιδιά Α’, Β’, Γ’ Τάξης Δημοτικού και ο Πέτρος Κριαράς μεταξύ των παιδιών Δ’, Ε, Στ’ Τάξης Δημοτικού.

Πριν τη λήξη της χριστουγεννιάτικης αυτής εκδήλωσης, μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά, ενώ την εμφάνισή του έκανε και ο… Άγιος Βασίλης, που πρόσφερε χαρά στα μικρά παιδιά και έδωσε μια πιο εορταστική νότα στην μπασκετική αυτή εκδήώση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey