Τιμούν και φέτος τη μνήμη του Δημήτρη Κουκέλλη!

01/01/2016 - 20:09 Τελευταία τροποποίηση στις 01/01/2016 - 20:19

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, με την υποστήριξη της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Λέσβου και συμπαραστάτη τον Αρίωνα Μυτιλήνης, διοργανώνουν το 4ο Τουρνουά μπάσκετ "Δημήτρης Κουκέλλης", στη μνήμη του επί σειρά ετών προπονητή του Αιολικού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σεπτέμβρη του 2012.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης. Σε αυτή θα διεξαχθεί αρχικά στις 12 το μεσημέρι αγώνας μεταξύ των παιδικών τμημάτων των δύο συλλόγων και ακολούθως στις 13:30 το παιχνίδι μεταξύ των ανδρικών τμημάτων Αιολικού και Αρίωνα, από τον πάγκο των οποίων πέρασε κατά το παρελθόν ο αείμνηστος Δημήτρης Κουκέλλης.

Ο ΣΦΑΜ στο κάλεσμά του, τονίζει πως η παρουσία των φίλων του μπάσκετ στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου θα είναι τεράστια τιμή για το σύνδεσμο, προτρέποντας όσους αποφασίσουν να περάσουν το μεσημέρι της Κυριακής στη Νεάπολη, να φέρουν στο γήπεδο οτιδήποτε σε τρόφιμο επιθυμούν, τα οποία θα δοθούν στο Σύνδεσμο Πολυτέκνων Λέσβου, ενισχύοντας έτσι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey