Τίμησαν τον κόουτς Κουκέλλη της καρδιάς τους!

05/01/2016 - 13:12

Για μια ακόμα χρονιά, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Κλειστό Γυμνατήριο της Νεάπολης, το 4ο Τουρνουα "Δημήτρης Κουκέλλης". Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, με συμπαραστάτη τον Αρίωνα Μυτιλήνης και με την υποστήριξη της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου, τίμησαν τη μνήμη του, παρουσία πολλών φίλων του αθλήματος που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Το τουρνουά είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τους θεατές να φέρνουν στο γήπεδο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία εν συνεχεία παραδόθηκαν στο Σύνδεσμο Πολυτέκνων Λέσβου.

Αρχικά αγωνίστηκαν τα παιδικά τμήματα Αιολικού και Αρίωνα, εν συνεχεία οι ανδρικές ομάδες, ενώ πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις. Συγκεκριμένα, ο Αρίων Μυτιλήνης τίμησε για την προσφορά τους στο μπάσκετ τους Θοδωρή Γιαννίκο, Δημήτρη Χρυσό και Φώτη Ορφανό, ο οποίος επέστρεψε για λίγες ημέρες στη Λέσβο από την Αυστραλία.

Από την πλευρά του, ο ΣΦΑΜ τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ν.Π.Δ.Λ και τον κ. Ταμβακέλλη για την παραχώρηση του γηπέδου ώστε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά. Την ομάδα του Άριων Μυτιλήνης για την συνεχή του παρουσία στο τουρνουά και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, ενισχύοντας παράλληλα με την βοήθεια του ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τον Σύνδεσμο Πολυτέκνων Λέσβου. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών καλαθοσφαίρισης Λέσβου που για μια ακόμη χρονιά συμμετείχαν στους αγώνες αφιλοκερδώς. Σας ευχαριστούμε όλους και ελπίζουμε να ξαναβρεθούμε στο 5ο Τουρνουα "Δημήτρης Κουκέλλης". Καλή Χρονιά."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey