Εμπειρία για τις Μικτές το ταξίδι στο Αϊβαλί! [pics]

11/01/2016 - 15:17 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2016 - 15:28

Στην Τουρκία ταξίδεψαν τις προηγούμενες ημέρες οι Μικτές Λέσβου στο μπάσκετ, στις κατηγορίες των παίδων και των κορασίδων. Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου είχε προγραμματίσει δύο φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες της Ayvalikgucu Spor.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να έχει καταργήσει τις Πανελλήνιες διοργανώσεις στις αναπτυξιακές ηλικίες, λόγω περικοπών στον προϋπολογισμό εξόδων της, όμως σταδιακά οι Τοπικές Επιτροπές και Ενώσεις ανά περιοχή της Ελλάδας προσπαθούν να αναγεννήσουν το θεσμό, συγκροτώντας ξανά μικτές ομάδες, με προπονητές που έχουν όρεξη να εξελίξουν το άθλημα και στις περισσότερες περιπτώσεις συμμετέχουν αφιλοκερδώς στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Έτσι λοιπόν, η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου ήρθε σε επαφή με την τουρκική ομάδα, προγραμματίζοντας αυτά τα δύο ματς, ώστε οι προπονητές των Μικτών ομάδων της Λέσβου να τεστάρουν τη δυναμική των αθλητών μας. Βέβαια ο καιρός τα... χάλασε κάπως και έτσι αντί το ταξίδι να ξεκινήσει από την Πέμπτη, μεταφέρθηκε για την Παρασκευή με τους δύο αγώνες να γίνονται διαδοχικά.

Στο καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, η Μικτή Λέσβου κορασίδων επιβλήθηκε της Ayvalikgucu Spor με 38-48, σκορπώντας χαμόγελα ενθουσιασμού στον Παναγιώτη Γαρμπιδάκη και στη Θέκλα Κουκουρουβλή, αλλά και στις νεαρές αθλήτριες, που έπαιξαν όμορφο μπάσκετ, πανηγυρίζοντας τη νίκη.

Στους παίδες, η Μικτή μας ομάδα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 63-59 από τους Τούρκους, ωστόσο ο Θοδωρής Γιαννίκος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, που στάθηκαν επάξια μέσα στο γήπεδο, αντιμετωπίζοντας στα ίσα μια ποιοτική ομάδα.

Τα Φύλλα Αγώνων
Κορασίδες
AYVALIKGUCU SPOR – ΜΙΚΤΗ ΛΕΣΒΟΥ 38 – 48
Σκορ ημιχρόνου 14-22
Τα δεκάλεπτα 11-10, 14-22, 36-33, 38-48
ΜΙΚΤΗ ΛΕΣΒΟΥ (Γαρμπιδάκης – Κουκουρουβλή): Κοτσία Ελ., Στυλιανίδου Ελ., Καραβατάκη Μαρ., Κριεμάδη Εύα, Φωτέλλη Κατερίνα, Αθηνέλλη Παρασκευή, Ζαχαρίου Γ.,
Ταμβακέλλη Ευαγγ., Μαμάκου Βασ., Ζαχαρίου Αντ., Γαϊτάνη Στέλα.

Παίδες
AYVALIKGUCU SPOR – ΜΙΚΤΗ ΛΕΣΒΟΥ 63 – 59
Σκορ ημιχρόνου 35-24
Τα δεκάλεπτα 16-12, 35-24, 46-48, 63-59
ΜΙΚΤΗ ΛΕΣΒΟΥ (Γιαννίκος Θ.): Λημναίος Μιχ., Γάζηλας Εμμ., Φωτσινός Νικ., Χατζέλλης Εμμ., Στρίγκος Γαβρ., Ταμβακέλλης Παν., Τεντολούρης Κων., Μισαηλίδης Γιώργ., Χατζηλάρι Μ., Γεωργαντάς Στ., Γιαννίκος Παν., Πανάγος Νικ., Σίσκας Αθ., Ανδρόνικος Παν., Κουτσούμπας Γιαν., Συνοδινός Στρ., Τσαμουράς Παν.

Δείτε το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από το φακό του "SL"

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey