Επιτυχημένο σεμινάριο και κοπή πίτας για ΣΕΔΚΑΛ [pics]

27/01/2016 - 13:07 Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2016 - 15:18

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο Ξενοδοχείο "Ηλιοτρόπιο", το διπλό σεμινάριο του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου με υψηλούς προσκεκλημένους από το χώρο της ελληνικής διαιτησίας και ένα όμορφο φινάλε, με την κοπή της πίτας για το 2016 και ειδικές βραβεύσεις.

Νωρίς το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε αρχικά σεμινάριο πρώτων Βοηθειών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και ακολούθως σεμινάριο διαιτησίας από τον εθνικό καθηγητή κ. Κώστα Κορομηλά, καθώς και τον υπεύθυνο διδασκαλίας, κατάρτισης και ανάδειξης νέων διαιτητών κ. Νίκο Ζαβλανό. Και τα δύο σεμινάρια ήταν ανοικτά εκτός από τους διαιτητές, που ήταν άπαντες παρόντες, σε προπονητές, αθλητές και παράγοντες του αθλήματος, λίγοι εκ των οποίων πάντως τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Μετά το πέρας των σεμιναρίων, η Πρόεδρος του ΣΕΔΚΑΛ Ελένη ΜΑριγλή ανέβηκε στο βήμα, ευχαριστώντας αρχικά για την τιμή τους δύο προσκεκλημένους της, επισημαίνοντας τη σημασία των σεμιναρίων, αλλά και την εξέλιξη των διαιτητών στη Λέσβο τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, μέσα από ένα βίντεο που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του Συνδέσμου, έγινε μια μικρή αναδρομή στο έργο του, με πολλά από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα να φέρνουν χαμόγελα σε κάποιους εκ των πρωταγωνιστών, που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις από τον ΣΕΔΚΑΛ προς τον πρώην Πρόεδρο Σπύρο Σαλαβό, ο οποίος παίρνοντας το λόγο επεσήμανε πως όλοι μαζί μπορούν να προοδεύσουν, αγαπώντας το άθλημα και τη διαιτησία και προσπαθώντας σκληρά για την εξέλιξη, όχι μόνο ατομικά, αλλά συνολικά της λεσβιακής διαιτησίας. Στη συνέχεια τιμήθηκαν ο Κώστας Κορομηλάς και ο Νίκος Ζαβλανός, που με τη σειρά τους ευχήθηκαν καλές διαιτησίες στα μέλη του ΣΕΔΚΑΛ και επίσης να είναι παρόντες και σε πολλά ακόμα γενέθλια του Συνδέσμου, τον οποίο κατέταξαν ανάμεσα σε εκείνους από την Περιφέρεια όπου γίνεται πολύ καλή δουλειά εδώ και πολλά χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΕΔΚΑ Λέσβου κλείνει φέτος 24 χρόνια από τη δημιουργία του, με πολλά νέα μέλη να προστίθενται συνεχώς μέσω των Σχολών Διαιτησίας. Οι νέοι διαιτητές, που αποφοίτησαν από τη Σχολή του 2013, κλήθηκαν ένας προς έναν να παραλάβουν τα διπλώματά τους και κάτι παρόμοιο συνέβη και με τους νέους Κριτές, που πλαισιώνουν τα παλαιότερα μέλη του αντίστοιχου Συνδέσμου στο νησί. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κοπή πίτας για το 2016. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Στρατής Κύτελης και ο Πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου Δημήτρης Κουκουνιάς.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL" από την εκδήλωση του ΣΕΔΚΑΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey