Έρχεται το "All Star Game Lesvos"!

05/02/2016 - 19:38 Τελευταία τροποποίηση στις 06/02/2016 - 15:45

Η αθλητική εφημερίδα "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" και οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες "SportLesvos.gr" και "KalloniNews.gr" προχωρούν στη διοργάνωση "All Star Game Lesvos" στο μπάσκετ, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις τόσο για όσους θα αγωνιστούν, όσο και για εκείνους που θα παρακολουθούν από την εξέδρα!

Το Σάββατο 5 Μαρτίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης στη Μυτιλήνη, θα κληθούν οι κορυφαίοι της αγωνιστικής σεζόν 2015-16 από την Α' Κατηγορία των ανδρών σε έναν αγώνα επιλέκτων, που θα πλαισιωθεί από διαγωνισμούς τριπόντων, αλλά και καρφωμάτων!

Οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας και των δύο sites επέλεξαν με καθαρά βαθμολογικά κριτήρια τους τέσσερις προπονητές από την πρώτη εξάδα του Α1 Ομίλου. Πρόκειται για τους Στρατή Αλμπάνη (Αιολικός), Θοδωρή Γιαννίκο (Αίολος Μυτιλήνης), Γιώργο Μάγειρα (Αρίων Μυτιλήνης) και Γιάννη Χρυσουλάκη (Παλλεσβιακός), οι οποίοι προχώρησαν με τη σειρά τους στην επιλογή 24 παικτών, χωρίζοντας τους ανά θέσεις σε δύο ομάδες, που πλέον προετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, σε έναν αγώνα δίχως την παραμικρή σκοπιμότητα!

Με απόφαση των διοργανωτών, στον διαγωνισμό τριπόντων θα κληθούν να συμμετάσχουν συνολικά 16 παίκτες, οι 12 εκ των οποίων θα επιλεγούν με βάση τις επιδόσεις τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τη στατιστική που κρατείται από τη διοργανώτρια αρχή, ενώ οι υπόλοιπες 4 θέσεις θα καλυφθούν με... wild cards σε παίκτες, που αρέσκονται να... "βομβαρδίζουν" από τα 6,75μ αλλά για διάφορους λόγους δεν βρίσκονται μέσα στην πρώτη 12άδα! Στα καρφώματα θα λάβουν μέρος πέντε αθλητές, οι οποίοι έχουν προταθεί από την τετράδα των προπονητών.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα της βραδιάς, οι Μικτές ομάδες της Λέσβου σε παίδες και κορασίδες θα λάβουν μέρος σε ένα σύντομο αγώνα επίδειξης, παίζοντας επίσης σε ξεχωριστούς διαγωνισμούς ελεύθερων σουτ!

Η διοργάνωση του "All Star Basket Lesvos" τελεί υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Λέσβου, με την υποστήριξη του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου και τη συμπαράσταση του ΣΕΔΚΑΛ και του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης. 

Μείνετε συντονισμένοι και μετρήστε αντίστροφα... Μια σπουδαία βραδιά για το λεσβιακό μπάσκετ πλησιάζει! 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey