Φιλικά με ΒΑΟΛ το Mytilini Sports Club [pics]

23/02/2016 - 14:41

Στη Μυτιλήνη βρέθηκαν το σαββατοκύριακο οι ομάδες παμπαίδων και παγκορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου, προσκεκλημένες του Mytilini Sports Club για φιλικές αναμετρήσεις.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης το μεσημέρι του Σαββάτο και νωρίς το πρωί της Κυριακής, παρουσία αρκετών φίλων και συγγενών των αθλητών στις εξέδρες. Οι δύο προπονητές, Γιώργος Καραμβάλης και Μανώλης Χατζηλάμπρου, κανόνιζαν εδώ και αρκετό καιρό αυτό το καθαρά μπασκετικό διήμερο, αναζητώντας κενές ημερομηνίες στο Κλειστό της Νεάπολης, ενώ αντίστοιχη επίσκεψη του Mytilini Sports Club αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Χίο προσεχώς. Ασφαλώς, τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν στην ανάπτυξη του αθλήματος, αφού τα παιδιά ανταλλάσσουν αθλητικές εμπειρίες, αλλά και παραστάσεις. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους δύο συλλόγους και μακάρι σύντομα να πραγματοποιηθεί σε αντίστοιχες ηλικίες ένα τουρνουά με ευρύτερη συμμετοχή ομάδων από τα δύο νησιά.

Σε ανακοίνωσή του, το Mytilini Sports Club αναφέρει: "Οι τέσσερις αναμετρήσεις του συλλόγου μας με τα τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου πρόσφεραν χαρά, αλλά και εμπειρίες στα παιδιά μας. Στα άμεσα σχέδια μας είναι ανάλογες εκδηλώσεις - διοργανώσεις, στην κατεύθυνση του αναπτυξιακού προγράμματος μπάσκετ που ακολουθούμε στο σύλλογο. Ευχαριστούμε πολύ την τοπική επιτροπή καλαθοσφαίρισης Λέσβου και τον Δημήτρη Κουκουνιά, στου οποίου το πρόσωπο βρίσκουμε πάντα ένα ισχυρό σύμμαχο στις προσπάθειές μας. Πολλές ευχαριστίες επίσης στον σύνδεσμο διαιτητών και κριτών Λέσβου για την αφιλοκερδή διάθεση διαιτητών και κριτών στους αγώνες μας."

Δείτε το φωτορεπορτάζ του "SL" που βρέθηκε στη Νεάπολη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey