Επιτυχημένα, Σχολή και Σεμινάριο Διαιτησίας

05/04/2011 - 13:37 Τελευταία τροποποίηση στις 05/04/2011 - 14:11

Με απόλυτη επιτυχία και αρκετά μεγάλη συμμετοχή από διαιτητές, προπονητές αλλά και αθλητές, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Κλειστό της Νεάπολης, το 2ο Σεμινάριο Διαιτησίας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου (Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ.), σε συνεργασία  με την Τοπική Επιτροπή Ε.Ο.Κ. Λέσβου.

Εισηγητές τους Σεμιναρίου ήταν οι Στέλιος Συμεωνίδης και Κώστας Κορομηλάς, οι οποίοι ανέλυσαν στους παρευρισκόμενους συγκεκριμένα άρθρα των κανονισμών, αφιερώνοντας επίσης μεγάλο μέρος της ομιλίας τους στην ψυχολογική προετοιμασία ενός διαιτητή πριν από κάποιο ματς. Οι υψηλοί προσκεκλημένοι του Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ. εκφράστηκαν με κολακευτικά λόγια για τον Σύνδεσμο της Λέσβου, υποσχόμενοι να δώσουν ευκαιρία στους 4-5 διαιτητές του νησιού που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες, για περισσότερα ματς, ώστε να ανέβει και το επίπεδο των υπολοίπων.

Πριν από την έναρξη του Σεμιναρίου, πραγματοποιήθηκε η Σχολή Διαιτησίας για το 2011, υπό την επίβλεψη του Αντιπρόεδρου της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ελλάδος κ. Ανδρέα Τσαγκαμίλλη, με τις εξετάσεις για την ανάδειξη νέων διαιτητών. Από τη διαδικασία πέρασαν συνολικά 14 διαιτητές, που εντάχθηκαν στο Σύνδεσμο φέτος.

Την ικανοποίηση του για την επιτυχία, τόσο της Σχολής όσο και του Σεμιναρίου, εξέφρασε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Δ.ΚΑ.Λ. Σπύρος Σαλαβός, ο οποίος ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την παρουσία τους στη Μυτιλήνη, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους προσπάθειες γίνονται και θα γίνονται, προς όφελος των διαιτητών της Λέσβου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey