Νίκη για Θησέα με νεύρα και εντάσεις

02/05/2011 - 12:30

Ο πρώτος τελικός του φετινού πρωταθλήματος γυναικών στο μπάσκετ δε διέφερε σε τίποτα απ' ότι εκείνοι των προηγούμενων ετών. Αρίων και Θησέας οι δύο φιναλίστ, με εντάσεις στο παρκέ, παράπονα για τα σφυρίγματα της διαιτησίας και κλειστό σκορ σε όλη τη διάρκεια ενός ματς, που κρίθηκε και πάλι στον πόντο.

Ο Θησέας Παναγιούδας επικράτησε με 42-43, έχοντας σε μεγάλη ημέρα στο σκοράρισμα τη Βικτώρια Δήμου που πέτυχε 16 πόντους. Η ομάδα του Καραμανώλη μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με τέσσερις πόντους, ωστόσο κατάφερε να πάρει κεφάλι στο τέλος της τρίτης περιόδου και να διατηρήσει αυτό το ισχνό, πλην όμως ουσιαστικό προβάδισμα, μέχρι το τέλος.

Ο Αρίων στηρίχθηκε στο σκοράρισμα στην Ορφανού, που σκόραρε 16 πόντους, όμως οι αθλήτριες της ομάδας της Μυτιλήνης και ο προπονητής τους Στρατής Αλμπάνης έχουν παράπονα από τη διαιτησία των Πρωτούλη και Μαριγλή.

Αρίων Μυτιλήνης - Θησέας Παναγιούδας 42-43
Διαιτητές: Πρωτούλης - Μαριγλή
Δεκάλεπτα: 6-4, 12-10, 9-16, 15-13
ΑΡΙΩΝ (ΑΛΜΠΑΝΗΣ) : Βαλλιανάτου 2, Ψημίτη 8, Καραδενισλή, Κίτσου, Παυλή 4, Ορφανού 16, Μελιάδου 1, Χρόνη, Καρακλά 8, Μαζιώτη 2, Δάμη 2
ΘΗΣΕΑΣ (ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ) : Αγιασωτέλλη 2, Κωστακέλλη 3, Χαρζημιχαήλ 4, Καραλούδα, Καθιώτου 4, Ελευθερίου 6, Δήμου 16, Γιαμαρέλου, Χατζηαργυρίου 9, Ζαχαριουδάκη, Καπτάνη

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey