Φύσηξε... "Αίολος" στο Αϊβαλί!

09/05/2011 - 12:16 Τελευταία τροποποίηση στις 09/05/2011 - 13:10

Ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ έζησε η αποστολή του Αίολου Μυτιλήνης, που ταξίδεψε στο γειτονικό Αϊβαλί το Σάββατοκύριακο, για δύο φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχα τμήματα "μίνι" της AyvalikgucuSpor.

Οι γείτονες, έχοντας την ευθύνη της διοργάνωσης, φιλοξένησαν άψογα τους αθλητές, τους προπονητές αλλά και τους γονείς, που ταξίδεψαν στα απέναντι τουρκικά παράλια. Εκτός από τα δύο ματς μάλιστα, οι Τούρκοι επεφύλασσαν και μια... έκπληξη για τις μαμάδες, αφού διοργάνωσαν μέχρι και διαγωνισμό βολών, με νικήτρια τη μαμά και Πρόεδρο του Αίολου Βάσω Συριανού, που επικράτησε ανάμεσα σε 24 συμμετέχουσες.

Οι αγώνες του τμήματος "μίνι" εξελίχθηκαν με πολύ ενδιαφέρον και όμορφες φάσεις. Παιδιά μόλις 8 και 9 χρονών ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων.

Ασφαλώς και η απόκτηση εμπειριών για τα μικρά παιδιά του Θοδωρή Γιαννίκου ήταν το ζητούμενο αυτού του ταξιδιού, αφού ο Αίολος Μυτιλήνης βρίσκεται στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του.

Οι αγώνες έγιναν στο ένα εκ των δύο Κλειστών Γυμναστηρίων του Αϊβαλιού, παρουσία όλων των γονιών των παιδιών του Αίολου Μυτιλήνης αλλά και της AyvalikgucuSpor, ενώ ο Δήμος Αϊβαλιού έδειξε τη στήριξή του στο μπάσκετ, βραβεύοντας όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και δίνοντας την υπόσχεση, ότι μελλοντικά θα διοργανώσει και τουρνουά "μίνι" μπάσκετ.

Αξίζουν συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτό το αθλητικό γεγονός, δίνοντας την ευκαιρία στα μικρά παιδιά να ζήσουν μοναδικές αθλητικές στιγμές, προάγοντας παράλληλα τη φιλία μεταξύ των δύο λαών.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey